Min familj <3

Min familj är den mest underbara! De finns alltid där!

Familjen består av:

Mamma Aino: Hon är en underbar kvinna som är med överallt och alltid vill vara med. Hon ställer upp när man än behöver henne. Hon älskar mat, hantverk och bakverk. Hon äter allt jag kletar ihop och hon har lärt mig mycket med virkning. :)

Pappa Lasse: Min goa, lilla, runda pappa. Han är den som man kan fråga om allt  när det gäller bilar, kartor, pengar, matte och mat. Även han äter allt jag kletar ihop. :)
Han övningskörde med mig, han hjälper mig med svåra problem i mitt hem, han hjälper mig med bilen.
Precis som mamma så finns han alltid där. :)

Storasyster Carola: Min 9 år äldre syster. En underbar kvinna som alltid ställer upp när som helst. Hon är en härlig kvinna som får mig att skratta. :) Hon gillar att se film, äta gott och mysa. Hon gillar även att lyssna på musik och bara tjöta. :)

Lillasyster Sofie: Min handikappade lillasyster som är 6 år yngre än mig. Hon är multihandikappad och klara sig inte själv. Hon måste ha hjälp med allt. Men hon tillför så mycket kärlek, värme och omtanke. För även om hon inte kan prata så ser man på hennes kroppsspråk och sätt att vara på.
När jag inte har varit där på ett tag så skiner hon upp som en sol när man kommer och hälsar på. :)
Hon gillar mat, killar, hjärtan, hunden Nalle och Status Quo.

Och sist men inte minst;
Lillasyster Evah: En underbar kvinna på 20 år som är fantastisk. Hon är alltså yngst och våran lilla plutta. :) Men trost att hon är yngre än mig så är hon många gånger klokare än vad jag är. Och det är ofte det. ;)
Ni kan läsa hennes beskrivning om mig HÄR.
Hon driver en egen blogg där jag gästbloggade. Jag skulle skriva om henne och beskriva hur hon är som person. Kolla in Evah.

Det var lite om min underbara och goa familj som betyder allt för mig.

Love ya all! <3



Kommentarer
Postat av: Evah

Aw så gulligt skrivet :) Vi älskar dig <3

2011-08-13 @ 00:19:04
URL: http://Evaaaahs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0