En ljuvlig helg

Grattis till lilla mig då. :)
Ja, jag fyllde år i fredags och blev då 30 vintrar.
Jag gick upp tidigt och tog mig en go dusch och sedan tog jag på mig min fina sidenpyjamas och myste framför tv:n. Kollade på reprisen av Våra Bästa År och sen kollade jag på julkalendern. Somnade en stund efter det och sov väldigt skönt. :) Gjorde med sen i ordning för att åka hem till mamma och pappa. När jag kom dit så gjorde vi i ordning för att åka till Bergvik i Karlstad för att köpa min present som blev ett guldarmband. :) Sedan hadlade vi lite annat och uträttade lite julhandel.
När det var färdig var det dags att åka hem och se till att Nalle kom ut och sedan vänta på Carola. När hon kom så bar det av ner till Grums Pizzerian och där åt vi gott. Jag fick mina presenter och njöt av maten.
På kvällen så kollade vi på Idol och åt Daimtårta. Inte helt fel. :)

Igår så gick jag upp ännu tidigare och åkte iväg till Selma Spa i Sunne. Jag började med att prova de olika poolerna och herregud säger jag bara! Det var helt underbart! :) Sen provade jag ångbastu och den var också helt toppen. Sen åt jag lite frukost och njöt av allt. Efter frukosten gick jag runt lite och tittade och bara slappade. Provade sen gymmet och det var inte helt fel. Klockan 9 var det dags för att pröva Yoga och det var intressant. Lite svårt med balansen men det gick rätt då bra ändå. :P Sen hade jag ca 1 timme innan min behandling skulle börja. Jag började med att sätta mig i de sköna stolarna i Relax avdelningen och sen gick jag in i duschen eftersom jag hade prövat gymmet och grejer. När klockan blev 11 så gick jag till behandlingen och jag hade valt Selmas Helkroppbehandling på 110 minuter och 1395 kronor. Det är en muskelavslappnande och fuktgivande behandling för både kropp och ansikte. Under tiden lerinpackningen verkar får du en ansiktsmask och hårbottenmassage. I behandlingen ingår peeling, lerinpackning, kurbad och avslappnande massage.
Det var helt underbart! Efer det så var det dags för lunch och jag valde kallskuret med potatissallad och efterrätten var chokladruta, äppelpaj och vaniljsås. Det var riktigt gott.
När jag hade hämtat mina saker i skåpet så gick jag och köpte en energidrink med vetegräs och den var god. :)

När jag kom hem så var jag jättetrött och avslappnad. Och idag så har jag inte orkat gjort så mycket. Plockat rätt lite och varit ut på promenad med Nalle. Snart ska jag göra köttbullar och sen mysa.




















Kommentarer
Postat av: KKUNGAMANDA

Vara med i min exklusiva tävling där du kan vinna en valfri vara från brandsinfashion.com?



Isåfall klicka här --> http://kkungenduvet.blogg.se/2011/december/exklusiv-tavling.html#comment

2011-12-11 @ 17:23:47
URL: http://kkungenduvet.blogg.se/
Postat av: KM

Du är otroligt vacker Anna. =)

2011-12-25 @ 10:36:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0