God natt alla vänner!

Då har man haft en myskväll hemma hos mamma och pappa. Vi tittade på först på Smartare än en femteklassare och sen på en spännande och läskig film. Efter filmen så åkte jag hem till mig och jobbigt nog så fungerar inte utebelysningen på området utan det ligger i mörker. Så jag känner mig skräckslagen för varje kväll jag kommer hem senare. När jag kommer fram till porten så står det någon i trapphuset i mörkret som skrämde mig rejält. Då var det en av granntanterna som skulle åka i väg. Jaja, så kan det vara. Nu ska jag strax byta om för natten och lägga mig och läsa. :)

Good Night and Sweet Dreams!


Kommentarer
Postat av: Anna.G

du får ha med dig en ficklampa, så du ser vart du går nån stanns, och att du kanske inte behöver känna dig lika rädd i din trappuppgång...(jag är något lite mörkrädd, då menar jag utomus..)

kram

2012-04-22 @ 09:32:30
Postat av: Anna

Svar till Anna.G: Lamporna i trapphuset funkar. Men hon stod i mörkret. Varför vet jag inte. Och det är lamporna utanför huset som inte funkar. Och är det mörkt över allt så blir man rädd. Men om de inte har fixat lamporna ute under veckan som kommer så får jag ha med ficklampa ändå. Jag var ju inte rädd i trapphuset utan det var när jag skulle gå in i trapphuset. När jag kom in så tände jag lamporna i trapphuset.

2012-04-22 @ 15:10:01
URL: http://annashobbyhorna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0