Mobbad del 2

Så skulle man börja sjuan då. Häftigt! :D Nja, de två första åren var i princip skit. Mobbningen började om och jag fick skåpet insprakat, skolböckerna förstörda, de tog stryptag på mig och bara kastade ner mig på marken, kastade glåpord efter mig i korridoren. Men när man skulle börja nian så skulle kommunen spara pengar igen, så det blev byte av klass igen. Men detta var bra för mig, visst fortsatte mobbningen men jag kunde hantera det bättre och blev starkare. :) Men en av dem ringde hem till mig och trakasserade mig över telefon, så till slut tröttnade mamma och tog tag i det hela.
 
Men som tur var så hade jag familjen vid min sida och lilla Evah var så söt och stöttade mig på barnavis, då hon var liten. :)
 
Det här är jobbigt att minnas men ändå bra. Jag får liksom ett avslut, visst ingen av dem har bett om ursäkt och nu idag förväntar jag mig ingen. Det har gått för många år. Visst, skulle det vara skönt med en ursäkt men jag orkar inte gå och må dåligt för det här längre. Många har varit mobbade i skolan men något om inte många tänker på och det talas inte om på samma sätt är mobbning på arbetsplatsen.
 
Även det har drabbat mig, jag har varit mobbad på en arbetsplats. De sa rätt ut till mig att jag var värdelös, lat, oduglig, att jag var bortskämd, att det var stort fel på mig. En gång fick jag skäll för att jag inte hade fyllt 18. På den tiden så fick man inte lyfta patienter om man var under 18 år. Jag jobbade då på ett äldreboende och skulle hjälpa en av tanterna in på rummet. Hon ville lägga sig och jag gjorde så gott jag kunde men fick gå och be de andra i personalen om hjälp. En av dem blev så sur så hon sa det är väl bara för fan att lyfta och en av de andra frågade efter min ålder och jag sa som det var. Att jag inte hade fyllt 18 än och då svarade surtanten det skiter väl jag i, det är ju bara att lyfta.
 
Men nu är jag många erfarnheter rikare och starkare! Jag har nu ett jobb där jag är accpeterad och ingen mobbning finns. :) Nu har jag visat mig själv och resten av samhället att jag duger som jag är. :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna.G

vart har du hittat bilderna ?!
*lite nyfiken bara* :)

Svar: På google
Anna

2012-08-23 @ 20:42:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0