Tavel SM 2012

Ja, då har man varit på resa till Borlänge. Här kommer det en lite berättelse om hur helgen har varit. :)
 
Fredag 20/7 kl 22.20
 
Vaknade runt 8.30 och fixade i ordning det sista och sen strax efter 12 så kom Daniel och hämtade mig. Vi åkte upp till Filipstad och mötte upp de andra i gänget där och åkte vidare till Fredriksberg. Där tog vi en var sin glass och sträckte på benen. När vi kom fram till Borlänge så var vi in i vildmarksbutiken och kollade. Sen handlade vi mat och när det var gjort så åkte vi till banan och släppte av våra skyttar så de kunde sätta upp tältet och fixa i ordning. Vi andra åkte till boendet och det var Djurås församlingshem vi hyrde och huset påminde om Pippis hus. Vi fixade i ordning maten och sen bestämde vi hur vi skulle sova. När allt var klart spelade vi kort och hade kul. :)
 
Lördag 21/7 kl 21.30
 
Idag vaknade ca vid 7 tiden och gick upp och åt en rejäl frukost. Sedan så åkte våra tävlande iväg och vi övriga fixade frukostdisken,lunchen vi skulle ha med och grejer. När det var färdigt så åkte vi till banan och titta på våra duktiga, tappra skyttar. :) När det var färdigt så var det Girl Power träff och det var kul. :) Sen åkte en del av gruppen och några stannade kvar. På kvällen blev det grillat tillsammans med Ulrika och henne familj. Det var riktigt kul och jag har inte skrattat så mycket på länge. Senare på kvällen så tog vi en skön promenad.
 
Söndag 22/7 kl 22.22
 

Idag klev vi upp runt 7. Fixade frukost och pysslade och våra tävlanden åkte till banan. Då passade jag på att ta mig en dusch och gjorde mig i ordning för dagen. Sen åkte vi i väg till banan och hejade på. Malin och Ulrika kom till 8 delsfinalerna men Malin hamnade på 11:e plats och Ulrika tog sig till 4:e plats. Daniel, Andreas och Urban hamnade längre ner på listan. När tävlingen var över så åkte vi till boendet och vilade.
Åkte sen till en badplats som heter Präst Olles sjön och där badade jag, Lena, Daniel och Linus. Andreas kom inte i. De andra satt och tittade på och tog kort. Sen grillade vi marshmallows och gott kött. Efter maten så pratade vi och Andreas spelade piano, vi spelade rundpinigs  och hade kul.
 
Måndag 23/7 kl 22.00

Vaknade runt 8 idag och tassade ner på bottenvåningen. I köket pysslade Lena för fullt. Hon hade varit vaken sen halv sex. Vi började fixa med frukosten och väckte de andra. Efter frukosten packade vi ihop våra saker och lastade in bilarna. Sen städade vi rätt efter oss och åkte där ifrån. Vi åkte till Veslis fiskeaffär och sen åkte till Clas Ohlson i Insjön. Vi åt även mat där och jag åt kebab med bröd. Sedan skildes vi åt och åkte hem. När vi kom till Fredriksberg så svängde vi in till Daniels syster på fika. Efter det åkte vi till klubben där vi lastade av det som skulle av och sedan körde han hem mig och jag packade ur. Skönt att vara hemma i alla fall.
 
Det har varit en intensiv helg med många goa skratt. Vi har haft tur med vädret också, mest solsken men inte så varmt som man önskade. Men man kan inte få allt här i livet. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0