Jobb/bågskytte

Då har man jobbat hela dagen och sen tränat bågskytte. På jobbet hände det inget särskilt utan dagen rullade på som vanligt. Vi pysslade med lite av varje. Efter jobbet var det träning och den var usel! Jag provade att skjuta på 25 meters avstånd men det gick inte alls bra. Sen gick allt fel när jag sköt på 18 meter som jag har gjort hela innomhussäsongen. Så jag fick börja skjuta på 12 meter och korrigera olika saker. Men träningen var verkligen lärorik på alla sätt och trots att det blev så galet så är jag nöjd. Sen var det kul att träffa alla och bara skjuta. :) I många fall så skulle jag nog känna mig värdelös och ledsen efter en sådan här träning men nej, det gör jag faktiskt inte. Jag känner mig nöjd ändå pga av de runt om och att jag bara ÄLSKAR att skjuta! Detta är världens bästa sport att utöva! :) Sen efter träningen så åkte jag hem och åt lite mat och ska snart hänga upp tvätten på tork.

Ha dä gött! ;)


Kommentarer
Postat av: Anna.G

tja !



kul att du gillar Bågskytte så mycket :)..Det verkar ju kul, men svårt tycker jag..Först hur bågen ska monteras,sen allt annat där.. Hur man ska hålla bågen och även pilen, hur man ska sikta, sen skjuta iväg pilen..



(snacka om att missa tavlan.!!



STOOORAAAA problem har jag där, som ALDRIG har gjort det..Jag är så trögfattad så jag kommer nog aldrig lära mig det..(kanske bäst att jag inte bryr mig om det..

Utan bara kolla på dig, när du skjuter.. Du är ju bäst ! :)



kram

2012-03-22 @ 22:13:32
Postat av: Anna

Svar till Anna.G: Man får hjälp med att sätta ihop bågen så man behöver inte göra allt själv. Eller som i mitt fall så köpte jag den begagnad och då var den ju redan klar att skjuta med. Sen lär man sig saker med tiden så att säga. :) Du kan skjuta du med. Om du vill så kan du få prova någon gång fast inte med min båge utan du får låna en nybörjarbåge på min klubb precis som jag har gjort tidigare. :) Hehe, tack för de fina orden min vän. :) Kram

2012-03-23 @ 10:17:57
URL: http://annashobbyhorna.blogg.se/
Postat av: Anna.G

Varsågod Åberg.. Säger bara sanningen :)



Neeeej, jag kan absolut INTE Skjuta.. Jag träffar ju inte ens tavlan, skulle jag det, så träffar jag bara kanten.. Inte ens på ringarna..utanför tavlan, där skulle kanske pilen ha träffat, eller i värsta fall golvet..Då blire ju spetsen på pilen repig och ojämn funkar inte alls sen..Då har jag sabbat pilen..

2012-03-23 @ 17:17:20
Postat av: Anna

Svar till Anna.G: Alla kan om dom vill. Svårare än så är det inte. ;)

2012-03-23 @ 18:23:28
URL: http://villemo.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0