Inomhus SM i Eslöv del 1

Långfredagen 29/3-13 

Gick upp tidigt, plockade ärtt, bäddade rent, duschade, målade naglar och fixade med datorn. När klockan närmade sig 11 så tog jag min packning och gick ut så jag skulle vara beredd när Malin och hennes pappa Urban kom. Vi åkte iväg och hämtade upp Jan som också skulle med. När han var med så var det bara att gasa och tuta iväg. :)
 
Jag somnade rätt så snabbt i bilen då jag hade varit spänd och nervös. Men jag vaknade till då och då. Sen var det den stora frågan vart vi skulle äta. Det blev en restaurang i Ljungskile med god mat och trevlig personal som var lite tankspridda. När vi var klara så åkte vi vidare och när vi kom fram till Eslöv så åkte vi till Eslövshallen där tävlingen skulle hållas och hämtade våra papper inför tävlingen. Sen bar det av till hotellet, den blev Best Western Hotell Stensson. Rummet var litet men mysigt. 
 


Kommentarer
Postat av: Anna. G

du är mycket bättre än mig på att hålla tider, så chaffören slipper vänta på en..(jag därimot, låter dig vänta lite, tills jag kommer ut till dig och din bil.. Jag är extremt slarvig där. :/
Jag borde skärpa mig lite, men alltid är det nåt jag kommer på att ta med mig, in i det sista.

jaja, nog om det.

Nova är även extrem svartsjuk / avundsjuk, när hon är här uppe i Skellefteå, hon kan vara svartsjuk även hemma oxå, om man kramas, eller nåt liknade, så vill Nova vara med.. Det kan man ju förstå :)

kramar

Svar: Vi är alla olika. :) Okej, ja hundar är att roliga. Kramar
Anna

2013-04-01 @ 20:48:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0