Besked - Ljus framtid

Vilken dag! Jag har varit trött men glad, somnade sent i natt och började jobba vid 11.00. När jag kom till jobbet så var jag först seg och trögstartad men fick ett positvit besked. Så då blev jag superglad och livet känns lättare för en stund igen. Det har varit rätt lugnt med kunder men på kvällen typ 1 timme innan jag skulle gå hem så kom det en massa folk. Nåväl, det som gjorde mig så glad var att jag får behålla jobbet. Däremot vet jag inte om anställningen är på ett år som det har varit tidigare eller om det är längre. Jag har inte fått alla detaljer utan får dem på fredag. 
När jag kom hem till mamma och pappa så fanns det en go semla där som väntade på att bli uppäten. Så jag firade med en semla och ett glas Coca Cola. :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Evah - En av Karlstads största bloggar

Så kul att du får vara kvar. :D

2013-01-30 @ 23:31:06
URL: http://Evaaaahs.se
Postat av: Felicia [14år och rullstolsbunden]

Hej, jag vill bara tipsa om att jag har FRÅGESTUND på min blogg, och det vore jätte kul om du ville
kika in och fråga nånting ! :D ( http://misswheelchair.blogg.se/2013/january/fragestund.html#comment )


Kul att du får behålla jobbet btw :D
Mums med semla ;d

2013-01-31 @ 07:08:15
URL: http://misswheelchair.blogg.se
Postat av: leavanny.blogg.se

SV: visst är dom :)

2013-01-31 @ 14:37:04
URL: http://leavanny.blogg.se/
Postat av: Anna.G

tjenare !

roligt att du fick vara kvar på ditt jobb :-)

idag bakade jag gifflar igen med mandelmassa :-). Min mor sa att jag kunde göra semlebullar. Då gjorde jag 3st släta bullar. . 3semlebullarna tänkte vi äta på semledagen. ;-)

kramar

Svar: Ja, det är kul :) Okej, gott med hembakat :) Kram
Anna

2013-02-01 @ 20:49:50
Postat av: Carola

Grattis! :)Kramar.

Svar: Tackar :) Kramar
Anna

2013-02-01 @ 22:36:15
Postat av: Anna.G

oojaa, inte fel med hembakat :-) är väldigt gott.

Svar: Ja, det är gott. :)
Anna

2013-02-03 @ 13:22:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0