Jobbig dag

Både igår och idag har det varit jobbigt. Pappa var operation igår och opererades för Trigger i fingrarna. Själva operationen gick bra men han började må dåligt efter åt. Så jag satt där i väntrummet och väntade oroligt. Pappa sa till sköterskan att jag kunde åka hem och jag vill så kunde ha ta taxi hem sen. Men det ville jag inte, jag ville finnas där för honom som han och mamma finns där för mig. Till slut kunde vi åka hem och när vi kom hem så gick pappa och lade sig i sängen med en gång och somnade så skönt. Det var härligt att komma hem till de andra och få veta att jag har gjort något bra. Sen var det dags att sova och det var inte lätt, jag var så orolig i kroppen så jag håll på att bli tokig.
 
Idag då så kände jag mig så utsliten och orkeslös. Kände inte för att jobba alls men åkte iväg. Trots att jag har känt mig risig hela dagen så har dagen gått fort ändå, vilket är tur. Jag har ju så bra arbetskamrater som får mig att skratta och får mig att glömma allt jobbigt en stund. Nu är jag supertrött och ska snart sova. Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall.
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej
Vad bra att du tar hand om din pappa, det är aldrig roligt med sådant. Ta hand om dig och oroa dig inte han blir bra igen ska du se. kram Maria

2013-01-18 @ 11:10:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0