My day off

En ledig dag, jag sov rätt länge och det var skönt. Tittade på Våra Bästa År och sen gjorde jag mig i ordning så jag och pappa kunde åka och handla. Vi var en tur till Edsvalla och sen hem. Jag fixade med maten och gjorde en maträtt som heter Murr. Efter maten blev det en promenad med hunden, vi gick i skogen och tog lite bilder. Det var skönt med en promenad och frisk luft. Annars har det inte hänt så mycket, vi åt fruktsallad och tittade på film. En bra dag med andra ord. :) Hoppas ni har haft en bra dag.
 

Kommentarer
Postat av: Anna.G

tjenare igen Åberg ! :)¨

Det är skönt att vara ute i naturen, när man får sällskap,:) och att vara ute i skogen. Nova gillar att gå i skogen, Hon känner mycket dofter..
Men det dumma är att, hon käkar djurens spillning.. *äkliiigt* ;/
Gör Nalle oxå det, när han får chansen ?!

Nu när det ligger snö på backen, så är det mycket spår av andra djur och fåglar. Man ser spår av hare, kanske nåt rådjur, som har gått och lagt sig där en stund.
Nova tycker att det är helt okej, att vara utanför skogen oxå, att man går på andra ställen, än skogen menar jag.. :)

(som idag så var jag bortanför skolan på den stora gräsplan, Jag lade hundfoder(ringar) under snön, så lade jag över som en snöhög, så Nova skulle få leta rätt på dom.. Tror nog att hon tyckte att det var ganska kul.. :)

Hoppas att det är bra med dig och din familj :)
kram

Svar: Nalle försöker men jag säger till honom, i annat fall får ha vittring på något annat. :P Jag brukar oxå gömma frolic i snön för att nalle ska leta. :) Men oftast gömmer han dem själv. :P
Kram
Anna

2013-01-22 @ 21:31:05
Postat av: Evah - En av Karlstads största bloggar

Så söt han är Nalle. :)

2013-01-27 @ 13:27:24
URL: http://Evaaaahs.se
Postat av: Anna.G

Men Nova är ju så himla snabb, så man hinner lixom inte med att hindra henne ifrån det..

(prisis, hundar får gärna vittring på nåt som de känner lukten av..

(men det dumma och pinsamma är med Nova, att hon skäller ibland på små barn, Då får man säga till henne, och att hon får sitta, och vara TYST !!

(det är jobbigt när hon ska skälla på andra. * men det kanske är då hon blir osäker.. Hon skäller inte alltid på folk och kanske möjligt andra hundar, men det är inte alltid hon gör det, men det händer ibland..

kram

Svar: Jag säger bara usch till Nalle och så går vi där ifrån. När vi möter barn så viftar Nalle på svansen så jag är rädd för att hela rumpa ska flyga sin kos. :P Men han är tyst och gnyr lite smått. När jag säger kom nu så kommer han efter. :) Kram
Anna

2013-01-27 @ 22:52:00
Postat av: Anna. G

hihihi, Nalle är nog en gentleman , eller vad man ska säga.. ??! hehehe, det vet man aldrig, vad som händer med Nalle :) Bra iaf att Nalle är lugnt.

Nova kan allt oxå vara lugn, i vissa tillfällen.

(ibland kan Nova bli sån tokig, så hon börjar bita en i byxbenen, eller i kopplet, det ´kan vara lite jobbigt, men då får man säga till henne.)

2013-01-28 @ 18:07:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0