Plugg? Allastudier.se

Universitet, ja det vore häftigt att gå på universitetet. Men jag har ingen möjlighet för att göra det vare sig ekonomiskt eller behörighet. Jag kommer troligtvis inte ha orken för kunna få den behörigheten då jag måste plugga upp alla ämnen och det tar mer tid och pengar för mig. Jag har nämligen DAMP och gått särskolan och då blir det mycket svårare. Men med allastudier.se kan man få fram mycket bra fakta och läsa på.  När jag pluggade vård på särskolan i Torsby så var mina favoritämnen svenska, psykologi, omvårdnad. Jag älskade svenskatimmarna då jag fick skriva mycket och använda min fantasi. Jag lärde mig mycket också om grammatiken, stavningen blev bättre och det blev mycket roligare än vad det har varit innan. Jag var med i en skrivartävling och kom 2:a två gånger och det känns toppen! :) På allastudier.se så finns det för gymnasium, högskola/universitet, folkhögskola, komvux, KY/HY och mycket mer. Det finns så mycket mer idag än när jag tänkte tanken första gången. Så ska jag börja plugga igen så vem vet? Jag kanske kan trots allt vara på universitetet. :)
 
 
Sponsrat inlägg

Kommentarer
Postat av: Anna.G

jaa det tror faktist jag oxå på, att du kan vara på Universitetet om du vill det.. varför skulle du inte kunna göra det ??!

kramar

Svar: Tackar :) Frågan är bara om jag har orken för att göra det. kramar
Anna

2013-01-28 @ 22:16:50
Postat av: Frun

Klart du kan!!! Sök annars ångrar du dig längre fram!!

Svar: Ja, frågan är om jag har orken att genomföra det.
Anna

2013-01-29 @ 16:46:40
Postat av: Josefina

Tycker absolut att du ska börja studera igen. Jag har ADHD och en släng av dyslexi men jag får jättebra extrahjälp även på universitetsnivå! Go for it Anna :)

Svar: Okej. Ja, jag kan ju forska om det lite först. :)
Anna

2013-01-30 @ 21:21:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0