Månadens Bok

 
 
Med Inferno är succéförfattaren Dan Brown tillbaka!

Dan Brown har lästs av miljontals läsare runt om i världen och är främst känd för bästsäljarna Da Vinci-koden och Den förlorade symbolen. Nu är han äntligen aktuell med ett nytt spännande äventyr.

I den nya spänningsromanen Inferno hämtar Dan Brown sin inspiration från Dante och Florens och läsaren får återigen möta symbolikexperten Robert Langdon. Langdon vaknar upp i en sjukhussäng i Florens med inget minne av var han är eller hur han kommit dit. Vid sin sida finns den unga läkaren Sienna Brooks och de försöker tillsammans få fast boven vars inspiration är helvetesskildringen Inferno av Dante. Boken är fylld av gåtor och ledtrådar och som vanligt, i en spänningsroman av Dan Brown, bjuds du på spännande cliffhangers.

Inferno blev en riktig världsnyhet då den gavs ut samtidigt i hela världen den 14 maj.

Dan Browns succébok Da Vinci-koden har sålts i över 81 miljoner böcker världen över och är en av de tio mest lästa böckerna i världen.
 
 
 
En toppen bok, som alltid när Dan har skrivit. :) Den var svår att lägga bort och även om jag har varit sjuk nu så var jag tvungen att läsa trots att orken inte fanns. Men den var så spännande och man ville se hur det går. Mycket prisvärd och jag rekomenderar den varmt! En av de bästa böckerna på länge!
 
Bild och infokälla

Kommentarer
Postat av: jessica

tack så mycket! :)

2013-07-29 @ 22:18:48
URL: http://jessicahagstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0