Grinig kärring!

Idag känner jag mig som en grinig kärring! Jag hade tagit ledigt för att jag hade en tandläkar tid. Fick ytterligare en tid i brevlådan och den tiden ville jag ändra så jag ringde. Då tog de bort dagens tid och behöll den tiden jag inte ville ha. Jag cyklade ner till tandläkaren och satt där och vänta. Sen fick jag veta att den här tiden hade de ändrat. Jag blev en aning förbannad och sa vad jag tyckte och tänkte. Här har jag tagit ledigt och förlorar pengar samtidigt som jag ska betala räkningar! Det här går ju inte ihop! Men jag fick tandkräm och annat plock av dem gratis (vilket är bra). Så det var bara att cykla hem och tur att jag hade cyklen så jag fick trampa ut mina aggressioner. :P Men jag känner mig fortfarande irriterade!
 
 
Bildkälla

Kommentarer
Postat av: Anna.G

hihihi, rolig bild :) ja det var verkligen tur att du cyklade, :) vad sa dom då till dig, när du sa rätt ut , vad du tyckte och tänkte ??!!

Men jag tyckte att det vsr fel av dom, att de tog kvar den tiden, du inte hade tänkt ha..Förstår dig fullt ut, att du blev förbannad på dom.
Hoppas du mår bättre snart, :)

kramar

Att tävla när man är ilsk och arg innerst inne, är ingen bra kombination..Speciellt när du tävlar i en STOOR tävling, då kan det gå åt pipsvängen.

Så hoppas verkligen att du mår mycket bättre på lördag, och på fredag, så INTE dina aggressioner, går ut över mig. *då kanske jag blir rädd och gömmer mig nån stanns :P

kraamar


Svar: Tackar :) Inte så mkt, hon bad om ursäkt och såg skamsen ut. Men varför skulle jag vara arg till helgen när detta hände idag? Eller du kanske tycker jag är långsint? (skämt alltså) :P Kramar
Anna

2013-05-27 @ 21:07:52
Postat av: ♥ Evahle.se - må bra bloggen ♥

Jobbigt när det blir så. :(

2013-05-28 @ 01:12:58
URL: http://evahle.se
Postat av: Anna.G

hihihihi, du är allt rolig du Åberg :P

Hoppas du tar väl hand om mig på fredag, och att vi får det kul då. Sen på lördagskvällen, nån gång efter den låånga dagen på tävlingen är slut, så kör du hem mig, men innan dess så får vi ju stanna och äta mat nån stanns eller hur :)

kramar

kram

Svar: Hehe :) Ja, det ska jag göra. :) Det ska bli kul i alla fall. :) Kramar
Anna

2013-05-28 @ 20:11:17
Postat av: Anna.G

hoppas du tar så hand om mig, så jag inte känner mig ensam på fredag mest, Vet du förresten vad det kommer bli för väder på lördag i Hallsberg??

kramar

Svar: Klart man tar hand om sina vänner. :) Kramar
Anna

2013-05-28 @ 21:33:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0