Bokmässa på CCC

Ja, igår var det bokmässa på Karlstads Congress Culture Center och jag och min goda vän Anna.G var där. Alltid lika intressant att gå runt och kolla på böcker. Man finner alltid något nytt att lära sig, något nytt att läsa, någon ny författare att bekanta sig med och nya människor överlag. Jag brukar inte köpa böcker men nu hittade jag en författarinna som har skrivit om sin barndom under finska vinterkriget. Det då som är intressant här är att jag har anknytning till den tiden genom farmor och farfar. Ingen av dem finns i livet längre så jag har ingen att fråga. Så nu kände jag att detta var ett ypperligt tillfälle att få ta del av historian och kunskap som den kvinnan har delat med sig. Hon hade skrivit tre böcker och hade ett bokpaket, 3 böcker för 150 kronor. Så det var bara att slå till, nog om det.
 
Efter mässan gick Anna och jag på stan och kollade runt lite. Vi letade efter ett bra fik men slutade på Wayns Coffee (som alltid.) :P Sen kom det in några vänner på samma fik så vi satt och pratade en stund hela gänget. :) Alltid lika kul när man bara springer på varandra bara sådär. :) Efter fikat så gick vi lite till på stan och sen bar det hemåt. En toppen dag med andra ord. :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna.G

tjenare Åberg !

det var väldigt kul att få umgås med dig igår (lördag)

Det får vi göra mer, då de gångerna du kan och har tid. Jag vet och förstår att det är knappt ont om tid för det, när du jobbar mycket, och har träningar och tävlingar på bågskytten.
Men säg bara till så, ska vi nog försöka fixa till nåt.

men du, du sa nåt om att du skulle berätta nåt roligt ?! Hade du missat att berätta det, eller gjorde du det, och jag slarvade med att lyssna noga på vad du sa.. ??!!
Förlåt så mycket isf. kraaam

Svar: Ja, jag hade en toppen dag i lördags. :) Vi ska försöka ses mer fram på. :) Ja, jag berättade det. Skriver på sms om det igen sen. :) Ingen fara min vän. :) Jag pratar nog lite för mycket ibland. :P Kramar
Anna

2013-11-03 @ 18:23:06
Postat av: Anna.G

Det är bara bra om du pratar, då får jag något lättare med att hänga på satt säga. :) ja, du får sms:a mig om det dära, som var så roligt. :)
Jag var bara helt slarvig på att lyssna :/ , :)
kramar

Svar: Okej. Ingen fara min vän. :) Kramar
Anna

2013-11-06 @ 21:44:37
Postat av: Anna.G

vad bra, att det var lugnt,så du inte tyckte att jag var dålig på att lyssna på dig tillräckligt bra !!

kramar :)

(vet du om förresten att de ska byta ut Gilla-loggan på FaceBook) ?!

Svar: Ingen fara vettu. :) Ja, jag läste att de ska byta ut den.
Anna

2013-11-10 @ 11:16:58
Postat av: Tess

Mums, vad gott! :) Kram

2013-11-12 @ 14:06:56
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0