Nya tag!

Det har varit trögt för mig med mitt skytte. Jag har inte haft motivation, ork eller någon bra känsla i kroppen alls. Har känt att jag inte utvecklas mer, att jag står och trampar vatten men kommer ingenstans. Det är så jobbigt när man gör den upptäkten och på någotvis så kändes det som att jag borde lägga ner mitt skytte. Hemsk känsla att handskas med. 
 
MEN så kom vändningen! Det var när jag var till Eskilstuna., jag mådde jättedåligt pyskiskt och var jättetrött men kunde prestera bra ändå. Jag slog poängen från tidigare år och det hjälpte mig att se förändringen. Då kände jag styrkan och lusten komma tillbaka. Jag utvecklas visst och när jag tittar på protokollen och jämnför så ser jag ju utvecklingen. Och nu är det dags att ta utvecklingen ett steg längre och köpa nya prylar. En starkare båge, nya pilar och annat plock. Och min kompis Linnéa ska sälja sin båge så nu är jag ännu mer taggad, positiv och lycklig.
 
Det som även triggar mig mer är ett mail som jag har fått av en läsare och när jag läser det så ser jag att jag är bra på det jag gör och jag kan bli ännu bättre. Så mitt mål 2014 är att utvecklas ännu mer och lära mig så mycket som jag bara kan.
 
Den här jobbiga tiden har varit lärorik på så vis. Den fick mig att inse att man kan prestera bra trots allt bara man har rätt fokus, andning och tar det easy. Och så lärde jag mig att jag har tävlingsnerver och det är inget farligt bara jag använder de rätt.
 
Så nya tag, nya mål och nya möjligheter!
 
 

Kommentarer
Postat av: Landeback

Hej! Julen börjar närma sig steg för steg, och jag har satt igång Julkalendern på min blogg i år. Riktigt fina priser som lottas ut! Hoppas du deltar =) http://www.nattstad.se/landeback?id=10807461

2013-11-10 @ 12:36:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0