Kosttips

 
  E-VITAMIN HÖJER LUSTEN. E-vitamin anses vara en av de viktigaste vitaminerna för att öka sexlusten, bland annat enligt forskare vid American Medical College of Homeopathy. Ät mer spenat, nötter, avokado, fisk och broccoli, för att boosta dina E-vitaminförråd!
 
  TRYPTOFAN GÖR DIG GLAD. Känner du dig lite trött och hängig? Ät mat som är rik på tryptofan, som bland annat finns i kalkon, nötter och bönor. Tryptofan är en essentiell aminosyra som behövs för att kroppen ska kunna producera lyckohormonet serotonin. Försök också att undvika stimuli så som kaffe, socker och alkohol.
 
  NÖTTER GYNNAR SPERMIERNA. Bara en handfull naturella nötter förser dig med tillräckligt mycket nyttigheter för att de ska kunna göra underverk för sexlusten. Jordnötter, valnötter och mandlar är bra källor till bland annat L-arginin, en aminosyra som visar sig ha positiv effekt på blodtillförseln ut i könsorganen. 
 
  GOJIBÄR ÖKAR TESTOSTERONET. Oavsett om du älskar eller hatar dem så kvarstår det faktum att gojibär innehåller massvis med antioxidanter, och kan enligt nya studier dessutom ha en positiv verkan på nivåerna av det manliga könshormonet testosteronet, som exempelvis är gynnsamt för blodcirkulationen.
 
  VATTENMELON MINSKAR UPPBLÅSTHET. En svullen och uppblåst mage kan vara rena katastrofen för en lyckad romantisk kväll. Men visst du att vattenmelon kan hjälpa mot uppsvälldhet? Den läskande frukten består av hela 92% vatten, men är också en bra källa till kalium och natrium, som bidrar till att reglera vätskebalansen,
 
  B12 BOSSTAR ENERGIN. Sexlivets fiende nummer ett måste vara trötthet. För även om lusten finns är det helt enkelt inte alltid som vi orkar, när vi sent på kvällen stupar i säng efter att ha jobbat, hämtat på dagis, lagat mat, fixat läxläsningen, tränat eller vad nu som kan ingå i ditt vardagsliv.
 
 
Källa: http://www.halsaochfitness.se/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0