Mina drömskor

Har ni någon gång sett ett par skor i ett skyltfönster som ni sedan gått och suktat efter? Har ni kännt att hela eran garderob skulle vara komplett bara man hade just DE skorna? 
 
Jag har upplevt just detta och det var med Buffaloskorna som var så populära på slutet av 90-taler och början på 2000. De var riktigt dyra och alla ville ha sådana skor. Varenda tonårig gick med sådana skor och när jag såg dem i skyltfönstret så blev jag alldeles kär. Jag ville så gärna ha dem, men hade inte råd att köpa dem. De dyraste jag tittade på kostade ca 1500 kr och de var med fejkade krokodilskinn.
 
Men när jag hittade mina våren 2001 så fanns de på rea för 995 kronor. Eftersom jag så gärna ville ha dem så slog jag till direkt. Jag ångrar inte en sekund att jag köpte dem och jag har dem kvar ännu idag då de är hela och fina. Jag använde de välsigt lite med tanke på att de var så dyra. Jag valde mina tillfällen så att säga. :) Det hända att jag använder dem någon gång idag med, men väldigt sällan.
 
Med de här skorna så kände jag mig speciell och jag hade något moderiktigt just då. Det är en tid i mitt liv som jag aldrig kommer glömma. :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna.G

tjena !

Jag kom ihåg dessa skor. Många hade såna. Vissa tyckte jag såg konstiga och fula ut, enligt mig.

(men dina är jättefina, passar dom än till dig ?!)

kramar

Svar: Okej, tackar. :) Ja, de passar ännu men jag använder dem nästan aldrig. Kramar
Anna

2014-05-05 @ 20:57:57
Postat av: Anna.G

du kanske bara har dom på speciella tillfällen bara. :)
Jag har lätt att slita ut skor på hälen.
kram

2014-05-11 @ 21:48:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0