Mysig helg!

Äntligen en hel helg med min älskling. Fredagen började med handling och sen blev det filmmys. Jag var rätt sliten efter jobbet och var på väg att somna i soffan flera gånger, så till slut blev det sängen. Jag sov supergott, vilket jag alltid gör tillsammans med honom. 
 
Lördagen så drog vi oss i sängen och bara myste, jag älskar sådana mornar där man bara är. Klockan var runt 9.30 när vi gick upp och duscha. Brr... jag: duscha nu? Han: Ja, kom igen... Jag: okej, då. Och nog frös jag, skakde som ett asplöv, på med myskläder sen och fixa sen frukosten. Sen ville han spela lite och jag läste en tidning och slappade. När klockan var strax efter 11 så gjorde vi oss redo för att åka ut. Då åkte vi först till Grums kyrka och satte ljus där för min farmor och för min farfar, sen där efter till Nors Kyrka där han morfar är begravd och sist till Ruds Kyrkogård där min mormor är begravd. Det var mysigt att han och jag åkte runt och satte ljus. Efter det blev det lite shopping på Bergvik och det kommer bilder på det jag köpte fast i ett eget inlägg. På kvällen blev det hemgjord pizza med film och mys. 
 
Söndagen så drog vi oss ännu längre, klockan var ca 11 när vi orkade upp, men denna gång orkade jag inte duscha, fryser ju så. Det är så skönt med att kramas,mysa, prata, kela en stund på morgonen. Idag ville jag inte gå upp ur sängen för det är så mysigt , bara han och jag. Efter frukost vad det hushållsarbete (dock slapp jag). :P Men nästa gång får jag att hjälpa till, eller vad säger ni? Nåväl, jag satt i köket och grejade med datorn och fixade lite. Sen ville han spela och jag satt och läste en bok och softade. Efter ett tag så gick vi ut på en promenad och på vägen hem så passerade vi en pizzeria så vi köpte med mat hem. Kollade på en film som han hade lånat på biblioteket och sen blev det två avsnitt av Doctor Who. En serier som jag har fastnat för och som är spännande.
 
En härlig helg med andra ord. :)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0