Min helg

I fredags åkte jag hem till min älskling och vi myste först hemma hos honom med att kolla på ett avsnitt på Doctor Who och åt lite gott som han hade köpt hem. Sen åkte vi ner till stan för att gå på bio och filmen vi såg på var Gone Girl, den var riktigt bra och spännande. Alltid lika mysigt att gå på bio med darling. ;) 
 
Lördagen innebar shopping och jag köpte en present till syrran men jag kunde inte handla så mycket mer då jag ska spara pengar. Men det var kul att bara gå runt bland butiker och softa. Sen åkte vi hem och fixade lite mat och tittade på tv. Tillbringade resten eftermiddagen med att kolla på bowlingmatch. Kvällen blev mys i soffan till något tv-program. 
 
Söndagen, bowling hela dagen lång. Men det är kul att sitta där och se på, man kan alltid prata med någon av de andra som sitter där och hejar på. Man hittar alltid någon att prata med och alla är trevliga och pratglada. Sen efter första matchen var det dax för lite mat och vi gick iväg till Pizza Hut. Där var det god mat men dyrt efter det så var det dags för nästa match. Efter den så åkte vi hem och tog oss en mysig höstpromenad och kvällen avslutades med mys och någon film. 
 
Idag så drog vi oss lite i sängen så vi missade frukosten. Men jag börjar senare än honom så jag kunde äta lite när jag kom hem till mig och han tog något snabbt på sitt jobb. Vi tycker om att kramas och mysa på morgonen och jag mådde lite dåligt så jag behövde det också. Det är något som jag sätter värde på så är det morognmyset, finns inget som är goare än och ligga berdvid varandra och bara kela. Man kommer närmare varandra på ett speciellt sätt.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0