Munktellträffen 2014

Klockan ringer 4:00, jag gäspar och känner orkar inte än. Ligger och drar mig en stund innan jag går upp men jag vet med mig att jag har en del att göra innan det är dax att dra. Jag masar mig upp till slut och känner hur kroppen kommer igång och känner TÄVLING! Då kommer jag igång för att fixa med det sista så jag kan komma iväg. 
 
Jag blev upphämtad av en klubbkamrat vid 6.30 och vi kom iväg. Jag somnade efter ett tag och det är skönt att få slumra i en bil. När vi kom fram så var det att sätta ihop sakerna och eftersom jag kollade på förhand vilken tavla jag skulle skjuta på så var det lätt. Det gäller att vara förberedd för allt går så mycket smidigare då. Sen var det anmälan och toabesök och när det var avklarat så minglande jag lite. Träffade underbara Mix som jag har tävlat med förr (hon skjuter i Elitklassen). 
 
Sen var det tävlingsdax och det bröjade lite svagt men blev bättre och bättre. De första 30 pil var det 4 miss och 1 nia, dock inga tior. Slutade då på 147 poäng och sen var det lunch. Jag samlade krafter inför nästa 30 pil och försökte få bättre fokus. Och jag fick 2 miss, 1 nia och inga tior i de andra 30 pil, men sköt 150 poäng. Målet var att få bättre resultat än 291 och att jag skulle hålla mer lugn, jag skjuter för snabbt. Jag försöker lära mig att använda tiden på linjen. Det börjar bli bättre men det finns mycket kvar att jobba med. 
 
Jag känner mig nöjd med min prestation och jag nådde mina mål. Bättre än så kan jag inte önska mig. :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0