Anna Dissar

 FOLK SOM INTE STÄNGER DÖRREN! Något som stör mig är när folk inte stänger dörrar efter sig. Står man halvnaken i ett omklädningsrum så tillhör det god sed att stänga dörren! Hade man velat visa sin kropp för andra hade man inte stängt in sig!
 
 BRIST PÅ RESPEKT! Man kan fortsätta lite på föregående punkt, det är då brist på respekt när man inte stänger dörren. Sen finns det människor som tilltalar butikspersonal som himla otrevligt och tror att de äger världen. 
 
 FÖRUTFATTADE MENINGAR! Någon kan skriva; Jag är så trött och sliten en söndag och responsen på det blir då; Var du ute och festade hårt igår? Eller idag är jag på dåligt humör och är ledsen, responsen som blir då; Trubbel i paradiset? Min tanke är då på dessa två exempel, Nej jag jobbade under lördagen. Man kan vara trött och sliten av andra orsaker än supande och festande. Det finns massor av andra saker som gör en trött och sliten. Samma sak men dåligt humör och ledsen; det finns andra orsaker som gör att man kan vara ledsen. Man behöver inte alls ha bråkat med sin kärlek bara för att man är på dåligt humör och är ledsen. Ni vet det finns pms för oss kvinnor! :P
 
 Fördommar! Alla dessa fördomar! Många gånger låter det så här; Se där går det en mörkhyad, han är säkert kriminell. Jag bara VA??!! Snacka om att ha fördomar och bara anta saker!! Nej, det finns kriminella i alla mänskliga raser. Sluta snacka en massa skit och se personen i stället för att bara anta en himla massa skit!
 
  Förkylningar! USCH! Nu har den tiden börjat och jag har haft en mindre förkylning. I skrivande stund är jag hemma från jobbet och snuvar lite. Okej, med en liten en men en långdragen förkylning är bara BLÄ!!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0