Tävling i Hallsberg

I fredags så kom min älskling hit till mig. Vi fixade inför lördagen och sen kollade vi på tv och myste, blev sen tidigt i säng. Då vi skulle upp tidigt på lördagen. Klockan pep till vid 4:45 och vi låg och drog oss en stund men sen var det dax för att börja för dagen. Fixade frukost och gjorde oss klara för avfärd. 
 
Kom iväg ca 6.30 och jag var taggad! :D Det kändes så bra, solen sken i diset, det var inte mycket trafik och allt kändes så underbart! Han somnade till en stund och jag lyssnade på radion, Ring så spelar vi på P4. Gillar att lyssna på det programmet. 
 
Sen när vi kom fram så var det att leta upp sin butt (tavla), sätta ihop bågen och anmäla sig. Vi minglade ett tag innan tävlingen började och det var kul att träffa alla bekanta. Synd att jag var den enda från min klubb som var med. Vädret hade vi tur med, soligt men inte för varmt eller för svalt. Några moln på himlen och vindstilla.
 
För en gångs skull så hade jag en medtävlande i motionsklassen och det var jämt mellan oss under hela tävlingen. Slutresultatet blev 295 för båda. Det som avgör då är hur många 10:or man har fått. Den som fått flest vinner. Det visade sig att det var jag som vann och så bra och organiserat har jag inte skjutit någon gång vad jag kan minnas.
 
Känner mig sjukt nöjd och stolt! Och det största priset jag fick den dagen var att min älskling var med. :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0