Lucia och tredje advent

Seg start då vi kom hem runt halv åtta i morse. Somnade gott och jag vaknade till vid 11 tiden av magen. Gick upp på toa men gick och la mig en stund till sen. Somnade till och blev väckt lite senare av Tobias som ville mysa lite innan vi gick upp för dagen. Åt mysfrukost i köket och sen satte vi oss vid en var sin dator och bloggade och pysslade. Kollade även på de avsnitt på julkalendern som vi har missat och sen klädde vi granen och myste med julmusik och tända ljus. :)

Sen kollade vi på lucia på tv och myste. När programmet var slut så väntade älsklingen på att hans program skulle börja och jag pysslade lite vid datorn. Sen gick vi ner till pizzerian och köpte mat. Kollade på en film på Netflix. Nu är jag trött och slö. Ska nu göra mig i ordning för natten så det är bara att gå och lägga sig sen. :) 






Kommentarer
Postat av: Marie

Vilken god frukost, det kan nog bli äggröra för mig denna frukost.
Kul att ni också klädde den vackra granen i går, jag tänkte just på hur tidigt /sent "folk" klär sina granar?
Ha en trevlig dag.

Svar: Ja, äggröra är gott. :) Åt en jättegod äggröra i helgen nu. Åh, tackar. Jag brukar klä granen tidigare men med allt som har varit nu så har jag fått ändrat om mitt julschema så att säga. :)
Anna

2015-12-14 @ 08:32:22
URL: http://pearlsplanet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0