Mitt 2015

Vilken resa, vilka förändringar och vilken lycka! Mitt 2015 har inneburit stora och härliga förändringar. Jag kan inte fatta att det är sant, att det verkligen har hänt. Efter såpass lång tid som det nu har gått så är det ofattbart än. Du finns, vi finns och vårt kärlekshem finns. I början på året kändes det som att de här förändringarna låg långt in i framtiden men det gick snabbare än väntat. I februari så fick jag nyckeln till ditt hem då jag redan hade den till ditt hjärta. Vi började bo ihop mer och mer och i maj som bodde jag helt hos dig. Jag bytte arbetsplats och allt funkade som det skulle. Vi funkade ihop, det funkade jobbmässigt och allt var som ett rosa skimmer.
 
En lite helgtripp till Stockholm som ett romantiskt inslag i vardagen och sen kom sommaren. Solen lyste med sin frånvaro men för mig var det bara lycka ändå. Helt plötsligt börjar vi planera vår framtid, det gick lite hastigt i början och vi hade våra upp och ned gångar. Så sommaren rullade på med planering, jobb och roliga aktiviteter. Vi var till Örebro på dagstripper och åkte runt i Grums på små korta tripper. Så kom hösten och 1:a oktober blev vi officiellt sambos. Hösten gick riktigt fort men kan vara för att den var fylld med arbete, flytt, kärlek, krångel, sjukdommar. Men vi har växt tillsammans och hittat vårat sätt att lösa saker på, det var riktigt rörigt ett tag men sen började vi få ordning på oss och vårt hem. När vi lägger oss på kvällarna så har jag en lyckokänsla i kroppen, när jag ser på dig så känner jag att jag har gjort rätt val. Som den kvällen vi skrev julkorten tillsammans, det var kärleksfullt, mysigt, hemtrevligt och samma sak när vi klädde granen och busade lite och myste. Nu har vi gjort ännu en tripp till Stockholm och jag kände att på den resan växte vi som par ännu mer. När vi satt på tåget till Stockholm kände jag hur min kärlek till dig växte och blev ännu större. Nu är det vår första jul som sambos och jag kan knappast tro att det är sant.
 
Men inte bara all kärlek med dig utan jag har även utvecklats på andra områden som jobbet. Jag har börjat stå i kassan vilket jag inte trodde skulle ske. Inte så mycket än men det tar sig och jag känner att jag har koll på läget så att säga. Har ju ändå stått där under lunchen när vi har sålt ca 7000 kr i timmen. Och jag klarade det utan större problem. Dock har jag inte skjutit pilbåge så mycket men det har varit så mycket runt omkring så energin och orken har inte funnits där alls. Pappa vart dålig och även hunden så jag fick hjälpa till i familjen och Evah och jag gjorde en dagstripp till Charlottenberg för att julhandla. Det var mysigt att få komma ut och få systertid.
 
Nu har vi en fin trea tillsammans och vi inreder den så fint tillsammans med vår kärlek. :) Jag ser fram emot 2016 och undrar vad det har att erbjuda för härligheter. :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Carola Adolfsson


Svar: ❤️❤️❤️
Anna

2016-01-01 @ 18:41:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0