Sveriges första IMAX biograf

IMAX, hur beskriver jag det? Underbart ljud som fullkomligt blåste mig av stolen, 3D effekter som var så nära så man kunde ta på det. En bioupplevelse utan dess like, man blev som förtrollad redan i bioreklamen innan filmen ens hade börjat. Det är lite svårt att sätta ord på allt men jag ska förska sammanfatta upplevelsen här så gott det går. När vi kom in i salongen så var den gigantisk stor, duken är vävld och 22 meter bred och 11 meter hög och salongen har 421 platser. Stolarna var goa att sitta i och det var bra drickahållare där flaskan stod stadigt och bra. När jag först såg duken när jag kom in så första tanken var; WOW! Nu snackar vi stort!!
 
Man ser inte bara filmen utan man känner den i varje fiber i hela kroppen, ljudet var så påtagligt och det vibrerade nästan i stolen när det kom kraftiga ljud. Vissa stunder var det som att man var med i filmen och slogs. Den är verkligen unik och storslagen. Ljudet var mäktigt och dånande kraftfullt men personligen så tyckte jag att i actionscenerna så försvann dialogerna och blev basiga och skrikiga istället. Men ljudet i övrigt omslöt mig helt och jag var betagen i både ljud och bild. 
 
Med sköna 3D effekter och det ljudet så var det värt pengarna att åka dit, kan ju bara säga att vanlig 3D, släng dig i väggen! Finns inget som kan slå detta!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: lmmkbilder.blogg.se

Hej!
Trevligt att läsa din blogg du har varit på ett äventyr och nu när du beskriver upplevelsen på imax förstår jag att filmen vart lite bättre 😊
Och häftigt att träffa på Camilla L sådär oplanerat 😊

Svar: Tackar, kul att du gillar min blogg. :D Ja, filmen var helgrym och det var kul att träffa Camilla L. :)
Anna

2015-12-22 @ 22:15:11
URL: http://lmmkbilder.blogg.se/
Postat av: lmmkbilder.blogg.se

Hej!
Du har varit på ett äventyr och efter att jag läst om imax så förstår jag att du upplevde filmen på ett fantastiskt sätt.
Och vad kul att träffa på Camilla L så där oplanerat.😊

Svar: Ja, det var ett härligt äventyr och riktigt kul att få träffa Camilla L. :)
Anna

2015-12-22 @ 22:19:06
URL: http://lmmkbilder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0