Helgen som varit

Min helg har varit toppen bortsett från att jag har mått dåligt. I fredags så åkte jag hem till min älskling och vi myste med tacos, På spåret och sen någon serie som går på sexan på fredagskvällarna.
 
Det började med att jag smsade honom att jag var på väg från jobbet och fick till svar; Skulle du inte handla innan du kommer hem? När jag läste det så pirrade det i min mage och jag blev alldeles varm av de orden. :) Sen när jag var i affären så kom jag på att han kanske ville ha salsa sås och visste inte riktigt vilken syrka han ville ha så jag ringde. När jag kom hem så satt han och spelade och jag pysslade lite i hemlighet med det jag hade fixat. Jag hade handlat lite saker som han inte visste om. Sen blev det dax för att fixa mat så säger han; Du har redan nyckel till mitt hjärta, här får du en till mitt hem. :) Och mitt hjärta smälte av kärlek och lycka. Vi fixade med maten och kollade som sagt på tv.
 
Lördagen blev jag hemma från jobbet då natten hade varit jobbig. Jag sov bort typ hela lördagen och han satt och spelade. Vi var ut en stund och fixade lite hostmedicin åt mig, köpte lite filmer på rean som är på Hemmakvällsbutiken. Som sagt i övrigt sov jag bort hela lördagen men det behövde jag också. Jag var rätt så trött och sliten. Skönt och kunna göra så, att han spelar och jag vilar. Vi kollade på 3 avsnitt på Doctor Who, en film som hette Pirates! Band of misfits och sen ett avsnitt på Downton Abbey.
 
Söndagen blev mysmorgon och sen en go dusch. :) Det känns verkligen så bra tillsammans med honom och jag känner mig så lycklig. Vi kollade ett par avsnitt på Big Bang Theory och sen ville han spela och jag pysslade med mitt. När han hade spelat klart så fixade vi mat och sen var det dax att åka ner på stan. Fast först fick vi borsta fram bilen då det hade snöat mycket. Kom ner till stan i god tid och fixade med biobiljetterna och jag köpte lite gott. Filmen vi såg av The Theory of everything, en film om Stephen Hawking. Så sjukt bra, jag blev helt såld på filmen och gillade den verkligen. :) Sen åkte vi hem och kollade på tv och softade. 
 
I morse började jag tidigt och klockan ringde 6.15. Jag masade mig upp och fixade med mitt, åt lite frukost och försökte vakna till. När jag skulle åka så kändes det speciellt med att gå in och sovrummet och säga älskling, jag åker nu, pussas hejdå och sen kunna låsa utan att han behövde gå upp. :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

vad underbart..minns känslan när jag fick min sambos nyckel för första gången. man blir varm om hjärtat.

Svar: Ja, jag vet :) Sen var det sättet han sa det på och sättet han gjorde det på. :)
Anna

2015-02-05 @ 10:02:56
URL: http://blessedbe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0