Romantisk weekend del 1

I fredgas gick vi upp tidigt och tog morgon tåget till Stockholm, kom fram strax efter 10 tiden och letade upp hotellet. Vi bodde på Hotell Nordic C i närheten av centralen. Det låg i lagomt avstånd till allt och var riktigt lyxigt. Sen när vi hade instalerat oss på rummet så gick vi ut på stan. Det första vi besökte var bågskyttebutiken Bågar och Pilar, sen Scifi bokhandeln och gick vi runt på stan. Hittade en mysig restaurang som heter Jensens Böfhus och som hade riktigt god mat och bra service. Åt något god efterrätt som heter Belgisk chokladkaka med jordgubbsås. Det skulle ha varit med glass men maskinen var trasig, fick välja grädde om jag ville men avstod.
 
Sen gick vi tillbaka till hotellet jag gjorde mig ordning för kvällens aktivitet. Vi var på Sagas Konsert av Orvar Säfström. En sagolik konsert och jag var förtrollad av både orkestern som var Stockholms Kungliga filharmonikerna, av Katarinakörerna och sopranen Sabina Sweiacker. Var även förtrollad av byggnaden då jag aldrig har varit in där alls. Storslaget och vackert måste jag säga. :)
 
Sen gick vi till hotellet och tog det lugnt på rummet. Somnade rätt tidigt ändå, det hade varit mycket spännande och en intesiv dag. Helt underbar dag med härligt väder och mycket kärlek. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0