Romantisk weekend del 2

Vaknade tidigt på lördagen så vi myste ett tag i sängen och njöt av varandras närhet. Sen ner för att äta en supergod frukost som bestod av äggröra, bacon, fralla med färskost och marmelad på ena halvan och på den andra halvan hade jag skinka, ost och gruka, croissant, juice. Sen var jag proppmätt ett par timmar.
 
Efter frukost gav vi oss iväg för att ta spårvagnen till ABBA museet och kolla in det. Tobias har redan varit där en gång tidigare men jag ville se det. Det tog några timmar och det hur roligt som helst att ta del av det. Sen åkte vi tillbaka in till stan och gick runt där. Jag köpte en ny jacka som jag har velat haft i flera år men inte vågat betsälla över internet och butiken finns bara i Stockholm (som jag vet). Var till hotellet med det vi hade handlat och sen ut för att leta upp en restaurang. Det blev Kungs Grillen den här dagen och det var supergott.
 
När vi hade ätit så gick vi runt och kollade på en kyrka, satt i hamnen och mådde skönt i solens goa värme. Satt där och kramades och hade det mysigt. Vi hade köpt med god choklad att äta på rummet senare. Så när vi hade varit ute i princip hela dagen så gick vi till hotellt och där tog vi oss ett mysigt, avslappnande och romantiskt bad för att sen lägga oss i sängen och äta av den goda chokladen.

   
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0