Movienight med vänner

I lördags hade vi bjudit hem några vänner på fika och filmkväll. En av vännerna hade sin son den här helgen och kom över tidigare på dagen för fika. Så vi dukade upp lite fika med kakor, dricka och te. Max ville ha dricka och vi vuxna drack te. 
 
Max var så söt och han är verkligen mysig liten grabb, han såg att jag satt och kollade på kakfatet (kollade vad mycket som fanns kvar för eventuell påfyllning). Då tyckte jag han sa; får jag ta en till så jag svarade att det var bara att ta för sig. Strax efter så räcker han fram kakan till mig och säger varsågod. Mitt hjärta smälte för denna unge fine mannen. :)
 
Sen var de tvugna att gå och vi började att förberede inför nästa besök med att hälla upp chips och sånt. Jan var tidigt så vi hann och snackade lite. Jennifer kom typ på pricken och jag visade henne runt. Hon har ju varit här några gånger tidigare men inte etfer vi har fått ordning, så hon fick också se sig omkring. Filmen vi började med var ju Star Wars - The force awakens, det kom som tur var med posten i fredags och Tobias var eld och lågor så det var givet att se den på lördagen. Med det hemmabiosystem vi har här hemma så var filmen fantastisk i ljudet och det var fränt att se den. Jag gillar verkligen filmen och det var kul att se den med vänner här hemma.
 
Efter filmen så gick vi ner till Våxnäs centrum för att äta och åt på don peppino och maten där är supergod. Jag valde hawaii pizzan i barnmodell och trots all chips och sånt här hemma var jag svinhungrig. Klämde i mig min pizza snabbt men Tobias däremot orkade inte äta upp sin. Haha, för en gång skull omvända roller. :P När vi var mätta och belåtna så gick vi hem för att se en film till och tittade på Captain America - The winter soldier men alla var lite för trötta för den verkade det som. Så vi lärde oss att ta en mer lättsam film till nästa gång. När vi hade sett klart gick gästerna hem och vi fixade ordning för natten här. Jag var helt slut men lycklig och glad, allt blev lyckat och det var kul att ordna filmkväll.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Fina bilder, verkar som en bra dag :) Den där outfiten var också väldigt fin!

Svar: Ja, det var en toppen dag med andra ord. :) Tackar :) Kände mig vacker också. Det hände ibland när jag såg mig själv i spegeln att jag funderade på vem det var. :P
Anna

2016-04-25 @ 14:09:07
URL: http://evahle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0