Londonresa dag 11

Fredag 22/7
 
Sista dagen på vår resa, dagen då vi ska åka hem till Karlstad, till vår egen säng.
 
Vaknar till när klockan ringer ca 7.30 och Tobias frågar mig hur jag har sovit. Mitt svar blir helt jäkla fucking underbart! Han fnissar lite åt mitt svar och vi myser lite till tv innan vi ska gå till frukostdelen. Den här morgonen hade vi ordnat så vi fick frukost på hotellet med äggröra och grejer. Det är ju SÅÅÅ gott med hotellfrukost och jag äter mycket då. 
 
Sen gick vi upp till rummet och tog oss en skön och go dusch, jag hade längtat efter en svensk dusch då vattnet i London gjorde att jag kände mig fortfarande tvålig när jag klev ur duschen. Så det var skönt att kunna duscha utan och känna tvål hela tiden. Sen chillade vi på rummet och bara myste helt enkelt. Bussen skulle ju gå strax innan ett så vi hade tid att vila. 
 
När klockan var ca 11.30 så checkade vi ut och gick dit bussen skulle avgå ifrån. Vi hade kollat upp det innan så det skulle vara lättare att komma iväg utan att behöva stressa. Fick sitta och vänta och bussen var lite försenad men vi kom på rätt buss i alla fall. När vi kom fram till Karlstads busstation så stod svärmor där och väntade, hon körde hem oss. Väl hemma så bytte jag om, vi gick på toa och sen gick vi ner till Burger King (mitt jobb) och åt mat där. Ingen mat hemma att laga och ingen ork att laga heller. Efter att ha ätit så gick vi och köpte frukost och sen hem för att mysa i soffan till en film. Det blev Draktränaren. Det blev inga bilder tagna den här dagen tyvärr så den enda bilder är hämtad från nätet. 
 
Skönt att var hemma i Sverige igen med svensk tv, svenskt språk och trafiken på rätt sida! :P Men det har varit en underbar upplevelse och jag reser gärna iväg på nytt med min älskling. :) Jag har en idé redan men får som om det går att förverkliga den. Just nu har vi lite andra planer på gång. :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Borta bra,men hemma bäst heter det ju. Har varit så roligt att få läsa om eran resa. Grattis till förlovningen och allt :)

Svar: Precis, borta bra men hemma bäst. 😊 Ja, resan var underbar och en video kommer inom kort. Tackar 😊
Anna

2016-08-03 @ 23:32:06
URL: http://blessedbe.blogg.se
Postat av: Josefina

Så himla skoj att få ta del av er resa!! Ni verkar ha haft många spännande upplevelser under era dagar i London! Måste åka dit jag med bara bebis blir lite äldre så hon kan vara hemma! Skulle kunna göra vad som helst för att få vara i Harry Potter världen! Är jordens Harry Potter nörd :)

Svar: Det kommer komma upp en video också. Resan var helt underbar och jag kan inte smälta att det har hänt. Det var en drömresa som gick i uppfyllelse. 😊 Ja, åka dit om ni kan. 😊
Anna

2016-08-04 @ 00:29:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0