Misshandel av djur

Jag blir så ledsen när jag ser videon som Jocke och Jonna har gjort. Någon/några har gett sig på deras hund och om jag har förstått rätt så var det skolungdomar.

Det fick mig att fundera lite. Jag anser att det är jäkligt fel, fegt och elakt och ge sig på oskyldiga djur. Hur kan man vilja skada något djur? Och nu tänker jag inte enbart på hunden Batman utan jag tänker på ALLA som missköter sina djur, ALLA som misshandlar sina djur. Hur är man funtad om man gör något sådant? Jag tycker det är så sjukt och bara så fel när man ger sig på oskyldiga djur!!

Lilla Batman kan inte ens försvara sig!! Människan är det största rovdjuret och vi behöver inte göra det värre med att missköta djuren och misshandla dem!! Ta hand om våra djur istället.

Ett tu tre så ger du dig på fel hund och mister en och annan kroppsdel då ägaren inte är så snäll eller att hunden är av en större modell och kan försvara sig bättre. Tyvärr får hunden oftas skulden då den uppfattas som aggressiv och då blir det prat på att avliva den när det är människan som gjort fel och inte hunden.

Bara en liten reflektion.


Kommentarer
Postat av: Mathias

är man dum så .. tyvärr finns bus som ska hitta på dumheter ofog snorungar som behöver sig ett rejält tjuvnyp i öronen man skulle inte vilja vara deras föräldrar eller förmyndare sen dom som missköter misshandlar sina djur själva ska ha sig en rejäl läxa också kan man inte ha hand om sköta ett djur då ska man inte ha djur heller punkt !

Svar: Precis. Man ska inte ha djur om man inte kan sköta det alls.
Anna

2016-09-01 @ 10:31:04
URL: http://nouw.com/aspergers

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0