Lilla julafton i Grums

Ja, i söndags var jag och min älskling till min goa familj i Grums. Firade lilla julafton där och myste. Åt god mat som alltid och massa annat gott. 🎅🏻


I julklapp så fick vi en personvåg, såskannor och tofflor för våra gäster. Vi har så kalla golv här så jag tyckte att tofflor för våra gäster kunde vara en bra idé. 😊  Sen fick vi julklappar var för sig. Jag fick servettringar, fruktfat, presentkort, nagellack, smycken, tröja, choklad. Tyvärr var tröjan för liten så jag ska se om jag kan få en större storlek. 

Det var lite jobbigt eftersom vår sötnöt Nalle inte längre är med oss. Detta är ju första julen utan honom så vi saknar honom enormt! 😢❤ Men han finns alltid i våra tankar och hjärtan. 

Jag har nu invigt vågen och vi ska efter jul och nyår börja med att minska på allt onyttigt. Jag vet redan vad jag ska köpa för presentkorten jag fick på stadium, nya vinterskor. Tråkigt jag vet! Men ett måste! Jag fick även ett presentkort på teknikmagasinet och jag funderar på en ny mobil eller en extern hårddisk. Mobilen kan jag nog köpa ändå sen men jag behöver också tänka på bilen. Så vi får se hur jag gör med allt. 

I alla fall så hade vi det supermysigt och det kom några tårar på oss alla när vi tänkte på Nalle. 


Kommentarer
Postat av: Josefina

Mysigt med jul "hemma" i Grums! Vad många fina och välbehövliga saker ni fått! Älskar julen och tycker det är så synd att den börjar ta slut nu :( Det är så mysigt med alla ljus, allt pynt, mys med familjen och att äta gott 🙈

Svar: Ja, det var mysigt att fira i Grums. Alla de sakerna hade vi önskat oss.

Jag älskar också julen men jag upplever inte än att den är slut.
Anna

2016-12-28 @ 11:00:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0