Min julafton

Min julafton firade jag hemma i år i mitt och Tobias hem. Första julen som vi firade själva. 


Jag gick upp tidigt som alltid, myste en stund för mig själv och plockade rätt lite. Sen väckte jag Tobias och åt frukost och myste tillsammans. Vi har som tradition att ge en julklapp på morgonen, jag fick två tidningar, godis, fina underkläder. 

Senare gick vi ut på en promenad och när vi kom hem så fixade vi med maten. Åt gott och myste. Kollade sen på Kalle Anka och godis och hade tända ljus. 

Efter Kalle Anka så öppnade vi paket. Av svärmor och hennes kille så fick vi kaffebryggare, presentkort stadium, presentkort bio, såslevar, kaffe (att brygga med) och en urgullig ulltomte (handgjord). Av svärfar fick vi en fin prydnadskudde och värmeljus. 

Men Tobias gav mig bland det finaste ändå. Först fick jag två böcker och sen andra paketet var en laptop. 😄 Han skämmer verkligen bort mig min älskling. 

Efter julklapparna blev det fika och nu chillar vi. Hoppas ni har haft det bra. 


Kommentarer
Postat av: Josefina

Mysig jul ni verkar ha haft! Bara ni två och bara få vara. Jag älskar julen och att träffa familjen men jag är inte heller helt främmande till att fira bara jag och min egna lilla familj. Ha lugn och ro, äta när man vill och öppna julklappar när man vill!
Är lite nyfiken på vad "ticket to ride" är för någonsting! God jul på er!

Svar: Ja, det var supermysigt. Men vi firade som lilla julafton sen med min familj i Grums dagen efter. Jag kan inte förklara än vad det är för spel. Tobias har spelat det mer än vad jag har. Jag har inte spelat det alls än men var intresserad av spelet. 😊 Har gått och funderat på det en längre tid. 😊
Anna

2016-12-25 @ 01:39:50
Postat av: Josefina

Får hoppas det kommer en recension sen när ni hunnit spela det då. Blev så nyfiken på hur det är! Älskar att spela spel så är bara bra att hitta nya roliga spel 😊

Svar: Ja, det kommer komma en recension sen och bilder från när vi spelar. 😊
Anna

2016-12-28 @ 11:02:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0