Londonresa dag 10

Torsdag 21/7
 
Vaknar tidigt och går upp, fixar frukost och fixar med packningen. Men eftersom vi inte behöver ge oss iväg så tidigt så fick vi lite dötid att spendera. Jag hade sovit dåligt under natten då det var alldelese för varmt och jag kände mig orolig i kroppen. Så jag sträckte ut mig på sängen och somande en stund, Tobias satt och kollade på tv:n. 
 
Sen var det dax att checka ut från hotellet och bege sig till tunnelbanan för att åka till flygplatsen Heathrow. När vi kommer fram dit så kollade vi läget vart vi ska gå för att komma till gaten osv. Men eftersom vi var tidiga så kunde vi inte checka in bagaget utan fick vänta. Vi passade på att söka upp en restaurang så vi fick äta något innan vi skulle flyga. Det var god mat och bra service. Tog även en varsin efterrätt, men jag valde fel (min var inte så god.) Efter mat blev det toa besök och sen fick vi sitta och vänta en liten stund.
 
När vi fick checka in bagaget så var det inga problem men när vi kom till kontrollen så glömde Tobias att ta ur sin mobil ur byxorna så apparaten gav utslag. Men det löste sig ändå. Sen gick vi runt och kollade lite, shoppade i taxfreen och väntade på att vi skulle få gå till gaten. Sen när det var dax för det så var det komplicerat värre, fick åka tåg till gaten då det tydligen var en bit att gå. I alla fall så blev jag jättenervös och funderade på vad som hände men sen när vi väl var på plats så kändes det bättre. Men ett annat problem var ju att vi inte skulle få sitta tillsammans utan var för sig. Men jag hade turen att hamna intill en trevlig kvinna från USA. Så vi satt och pratade en stund och hon berömde min engelska. :) Vilket kändes skönt och veta att jag är inte så dålig på engelska som jag har trott själv. :P 
 
Väl hemma i Sverige så får vi vårat bagage och sen går vi till hotellet och slöar resten av kvällen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0