Londonresa dag 4

Fredag 15/7
 
En dag själv i London, Tobias åkte iväg tidigt till mässan. Jag roade mig lite själv med att utforska närområdet och hittade ett köpcentrum. Jag vågade inte gå så långt då jag ville hålla mig till det vi har gått på innan, jag kollade in lite saker som jag ville kolla närmare på vid ett senare tillfälle. Jag letade restauranger och kollade in olika byggnader. Passade på att filma lite också till min vlogg som kommer upp senare.
 
Jag passade även på att läsa i Harry Potter och de vises sten, åt mat på McDonalds då jag inte hittade något som passade just då. Det hände inte så mycket denna dagen då jag var själv och behövde vila. Tobias var borta hela dagen och på eftermiddagen tog jag mig en tur upp till Starbucks och tog lite fika. Satt där och läste i boken och myste för mig själv. 
 
Sen när Tobias kom tillbaka så följde jag med honom så han fick äta mat och så. Sen blev det mys i sängen och sen sova. Även om jag inte hade gjort något specifkt under dagen så var jag ändå trött. Det var faktiskt jobbigt att vara utan Tobias, först var jag orolig att något skulle hända honom sen var jag lite rädd för att gå själv såklart. Men jag såg ju att det gick superbra. :) Skönt ändå att kunna göra saker på var sitt håll även om man är ett par, anledningen till att jag inte var på mässan var att jag skulle inte få ut så mycket av den eftersom jag inte är lika stort fan som vad han är. Så vi båda tyckte det skulle vara bortkastade pengar för mig.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0