Londonresa dag 5

Lördag 16/7
 
Ännu en dag själv och Tobias gick ju upp tidigt igen och jag vaknade ju till lite såklart och sen lyckades jag somna om som tur var. När jag sen vaknade så tog jag mig en dusch och gjorde mig i ordning för dagen. När klockan var ca 10 så gick jag ut på upptäcktsfärd och utforskade ännu mer av området.
 
Jag vandrade runt och hittade St Marys kyrka som var otroligt vacker. Tyvärr kunde jag inte få så bra bilder då det var en massa träd och bilar i vägen. Men jag fick några bilder i alla fall och man kunde gå in i trägården men det var så många människor där som njöt av solen så jag fotade inget alls. Jag ville gå in i kyrkan men det var någon aktivitet där så jag ville inte störa. Så jag gick in i enbart fojajen och kollade lite.
När jag kände mig klar där så gick jag vidare och hamnde på Islington Green park och fotade där lite grann. Väldigt vacker lite park där många satt och läste och solade. Gick vidare därifrån och ner till Duke of Camebridge som inte var öppet än när jag kom dit, men jag var inte så hungrig heller just då. Men jag ville se den omtalade restaurangen. 
 
När jag hade fotat färdigt så gick jag därifrån och ner till hotellet, väl framme på hotellet så blev det vila och lite dryck. Det var otroligt varmt och det är ju viktigt att dricka då. Sen när jag hade vilat färdigt så gick jag ut på ny upptäcktsfärd och gick nedåt på gatan istället för uppåt som innan. Jag visste att McDonalds låg neråt på den gatan så jag hade lite koll i alla fall. Tog kort på en restaurang som hette The Eagel och jag funderade på om jag skulle äta där men det fanns inget som lockade. Så jag gick vidare och helt plötsligt i en gränd får jag syn på ett intressant ställe. Den heter Fifteen och ägs av Jamie Oliver vilket fick mig att hoppa av glädje. :P Jag går in och får ett bord tilldelat och äter den godaste maten jag har ätit på länge. Personalen var fantastisk och maten var utsökt! Jag var i sjunde himlen och hade det underbart. 
 
Efter det så gick jag till hotellet och lyckades sova en stund efter att ha pratat med Tobias i mobilen en stund. Det var svårt för honom att ringa ut så jag fick ringa honom. Det fanns för många mobilsignaler på ett ställe just då. När klockan var närmare 19.00 så kunde jag vänta tillbaka Tobias till hotellet och gjorde som dagen innan. Jag följde med honom så han fick köpa bättre mat än mackorna.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0