Londonresa dag 9

Onsdag 20/7
 
Sista dagen i London då, vi avslutade med en massa intressanta sevärdigheter som London Eye, Big Ben, Piccadilly Circus och mycket mer.
 
Vi vaknade tidigt som alla andra dagar och gjorde oss i ordning. Tog tunnelbanan ut till Waterloo och där gick vi vidare till London Eye. Det var otroligt vackert att se staden så högt uppifrån, fick många fina bilder. Tyvärr så var det lite molningt just då men det funkade ändå. Jag tycker det var mysigt, romantiskt och underbart att se London ur det perspektivet. När turen var färdig så gick vi över till Big Ben och kollade in och vilken klocka! Jag fotade en massa och sen gick vidare mot Trafalgar Square och fotade. Trafiken stod verkligen stilla på vägen dit och man blev glad för att man gick och inte satt i en av bussarna. Väl där så hittade vi National museumet så vi gick in i lobbyn, kollade lite och vilade lite också. Sen tog vi reda på närmaste tunnelbana men vi valde att gå till Piccadilly Circus som inte heller låg för allt långt borta. Så där vi fotade lite och sen åkte vi hem till hotellet. 
 
Väl hemma vid hotellet så duschade vi och vilade en stund. Sen passade vi på att fira vår förlovning och sista kväll på en av Jamie Olivers restauranger som heter Jamie´s Italian. Beställde något gott kött med vitlökssmör och strips. Passade även på att äta en supergod efterrätt. Jag bad personalen att fota oss också så vi blir med på bild. :P Personalen var supertrevliga och servicen var kanon. 
 
Efter maten så kände jag att jag inte ville gå till hotellet ännu utan vi satte oss i en av parkerna i närområdet och myste. En dag med kärlek, mycket att upptäcka och mycket gott att äta. En perfekt avslutning på ett underbart sätt kan jag tycka. När vi var tillbaka till hotellet var det dax för att förberda inför hemresan så mycket som man kunde i princip. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0