God kväll

På jobbet har det fint och jag har stått i kassan hela dagen. Jag trivs verkligen där. Första året som jag har jobbat under midsommar. 

Suck, nu kom det över mig igen. Denna eviga barnlängtan. Men vi är inte riktigt redo än för det ansvaret. Känslan när du ser andra gravida, känslan när du ser andra söta bebisar och så vetskapen om att klockan tickar. Det börjar bli psykiskt stressande och jag vet att jag borde inte tänka så mycket men kan inte hjälpa det. 

Filten som jag har jobbat med får bli till framtida bebisen. Hade tänkt att virka till en vuxen men garnet finns inte att få tag på längre. Så jag fick bara avsluta filten som den är. Blev nöjd i alla fall. Ska nu börja med att virka en blåbärsmössa för bebis. :) 

Ha nu en fin kväll allesammans, det tänker jag ha. Ska nu vara ledig och njuta tillsammans med min älskling. :)




Kommentarer
Postat av: Josefina

Det finns alltid tid för att skaffa barn, bara man är redo! Mammas kompis är 43 år och fick barn i januari så det är inte bråttom för er! Ju mer stressad man är över att skaffa barn desto svårare blir det att bli gravid så jag hoppas du klarar av att tänka bort tanken så du slipper vara stressad!

Jag och min sambo blev gravida med vårt första barn först när vi började tänka "det får bli när det blir" då tog det bara 2 månader att bli gravid och innan det hade vi försökt i drygt 1,5 år! Förstår precis hur du känner med stressen om att skaffa barn men er tid kommer. Och då kommer ni vara redo att bli ert barns bästa föräldrar! :)

Svar: Jag vet, men är ändå orolig. Blir nog bättre bara jag nu kan slappna av från all annan stress. Tack för dina fina ord. 😊❤️
Anna

2016-06-26 @ 00:07:22
Postat av: Josefina

Ja, jag förstår din oro! Den är inte lätt att göra sig av med heller! Fokusera på dig själv och hur du ska göra för att du ska må bäst så löser det sig! Kan tänka mig att det varit stressigt för dig med det extra ansvar du fått på jobbet bland annat men som du säger så blir det säkerligen bättre när du kan slappna av från den andra stressen du har :)

Svar: Ja, det är inte stressen med extra ansvaret på jobbet för den har jag kämpat länge för. Men det har varit mycket att göra. Sen den värsta stressen var allt med kameran som blev. En onödig stress och samma sak med människor som kommer med olämpliga kommentarer om detta med bebis. Det hjälper ju inte till heller. Men jag har Tobias vid min sida som lugnar ner mig.
Anna

2016-06-26 @ 14:31:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0