Testpilot för Husqvarna Viking Jade 20

Jag har ju skrivit något i ett tidiagre inlägg om ett projekt. Det är så att jag såg att Husqvarna sökte efter testpiloter till sin nya symaskin och jag är en av de utvalda. Jag ska alltså få låna en symaskin för att sy och sen för att lägga upp bilder och annat roligt på det jag har sytt, vad jag tycker om maskinen ovs. :)
 
Fick samtal då i onsdags om att maskinen hade kommit in i butiken och på torsdagen var jag och hämtade den. Så nu står den på mitt skrivbord redo för att användas. Dock har jag inget tyg att sy på än. Men ni får hålla utkik efter bilder och filmer. Jag ser fram emot och testa denna och se vad jag tycker. :) Jag trodde dock aldrig att jag skulle bli en av de utvalda, jag frågade om vad många som hade sökt och ett 70tal personer hade sökt och vi är endast 7 stycken som blev utvalda. Så nu blir det till att sy och pyssla. :) Ser fram emot detta och hoppas på att jag fastnar för att sy så jag kanske kan köpa en maskin sen. Jag skulle vilja sy mer än vad jag gör. Får hoppas på att detta är det som får mig att fortsätta. :) Om det blir fortsättning så kommer jag i så fall köpa en och jag frågade mig för i butiken och de ligger på runt ca 6000 kronor. Inte så farligt dyrt kan jag tycka som räknade på mer än 10000 kronor. 
 
Maskinen är vit och grön, enkel och stilren utsida, den är tänkt till ungdommar såväl som den morderna familjen. Den har 82 sömmar inklusive 5st 1-stegs knapphål, fix-funktion, inbyggd nålpåträdare, nålstopp uppe/nere och start och stopp knapp (sy utan fotpedal). den är även utrustad med ett extra högt pressarfotslyft vilket gör att den lätt kan sy i tjocka material, hastighetskontroll, spolning av undertråden via nålen, Snap-On pressarfötter och ett reglage för sänkning av matartänder vid frihandsquiltning. Finns även en syguide i locket så det är bara att leta upp tyget och välja söm. En perfekt symaskin för nybörjare.
 
Så håll utkik efter nya bilder. :)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Josefina

Spännande!! Jag önskar jag kunde sy också! Finns så mycket fina tyger och mönster för gardiner, kläder och bebiskläder! Ser fram emot att se vad du syr :)

Svar: Ja, vi får se hur det går för mig. Jag är inte så bra på att sy. Men det ska bli spännande. 😊 Jag har sytt enkla gardiner förr men satte ena sömmen på fel sida så det såg lite roligt ut.
Anna

2016-06-28 @ 11:56:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0