Brädspelsträff

Idag har jag varit ledig och jag har pysslat med lite av varje. Jag tog mig en go dusch, sminkade mig lite, gjorde en video och bloggade. Passade även på att rensa lite och plockade ordning på en del saker. Myste även i soffan till 4 avsnitt på hem till gården. 

När Tobias kom hem så fixade vi mat och sen drog vi ner till city för att hänga på brädspelsträffen. Första gången för mig men jag spelade inget. Jag ville känna av först hur det är där och lixom komma in i atmosfären. De som satt och spelade med Tobias var härliga och en av dem har jag träffat några gånger innan. Det är en av Tobias vänner och vi har träffats i andra sammanhang innan. Jag kan definitivt tänka mig att hänga med fler gånger och kanske sen frampå delta i något spel. Men såhär i början vill jag nog bara sitta med och njuta av sällskapet och bara umgås. Jag är lite "trög" när det gäller spel. Sen är jag lite blyg i sammanhanget också. Så jag har lite att jobba med. Men jag kände mig accepterad i gruppen och välkommen. Nu blir det att mysa i soffan med min goa älskling. 




Kommentarer
Postat av: Mathias

härligt låter ändå som det va en bra kväll iallafall :) bra att du kände dig accepterad och va lite försiktig i början med ^^ om du är blyg

Svar: Ja, det var kanon. 😊 Ska gå några gånger till på träffen och kanske testa något spel.
Anna

2016-03-11 @ 14:33:27
URL: http://nouw.com/aspergers

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0