God kväll

Efter en jobbig dag igår så hade jag ett viktigt möte idag. 

Som en del säkert redan har läst så försvann en del av mig igår. Familjens sötnöt gick vidare och lämnade en enorm tomhet. Jag var mentalt slut i huvudet igår kväll och somnade tidigt, jag hade stått i driven hela arbetsdagen igår och sen får det jobbiga beskedet så jag grät en hel del. Som tur är så har jag Tobias vid min sida och fanns där igår för både mig och min familj. 

Idag vaknade jag rätt tidigt och kände sorgen i hjärtat. Orkade inte ligga kvar så jag klev upp och kollade på tv. Sen kom älsklingen upp och vi fixade frukost, kollade på tv och sen var det dax för mig att göra mig i ordning. Jag hade ett viktigt möte idag med chefen och arbetsförmedlingen. Jag skrev på de nya papprena och har anställning ett år till.

Sen efter mötet kom en kompis ner till restaurangen och vi tog bussen in till city. Vi gick runt på stan, fikade och snackade. Några goa skratt blev det också, fick en dag där jag kunde glömma allt jobbigt en stund. Handlade en ny lunchkasse att ha med min matlåda i. När jag kom hem så låg ett paket i brevlådan och i paketet en efterlängtad bok. :)

En fin dag trots allt, tack Elin för sällskapet. :) 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0