God morgon

Jisses vilken härlig kväll det var igår. De satt och spelade något spel som hette Ticket to Ride när jag kom dit. Det såg rätt kul ut och de var halvvägs redan i spelandet. Så jag tog en stol och satte mig intill bordet och kollade på. 

Sen körde de något kortspel som hade något med trollformler men spelreglerna var lite konstigt skrivna så de tröttnade på att spela det och man dog fort tydligen också. Så de som hade dött i spelet fick då sitta länge och vänta på de andra vilket är mindre kul när man vill spela. Jag var dock inte den enda som kom senare och han ville ha lite våfflor så de gjorde lite uppehåll i spelandet. De hade ätit våfflor tidigare på dagen och jag jobbade ju. 

Sen kunde jag vara med och spela och fasiken vad kul det var! :D Spelet heter Cards against humanity och jag skrattade vissa stunder så jag kiknande! Det är ett kortspel med påstående/frågor och på korten är det då blanksteg så du ska fylla i med något av korten du har på handen. Ex; Jag heter---- och då ska jag lägga ett kort från min hand ex; Jafar. Sen läser man det högt vilket kunde bli extrem roligt, sjukt och bara så fel men ändå så rätt. :) Svårt att förklara spelet i en text. Det som gjorde mig nervös var att det stod på engelska på korten och jag som har dyslexi och inte tycker om att läsa högt. Har även svårt med engelskan, så detta spelet var en bra utmaning för den sakens skull. :) 

Och vilket härligt gäng det var sen! Jag trivdes så bra och det kändes så skönt att få vara en del av gemenskapen utan alkohol eller några andra jobbiga påtryckningar. En del av dem har jag träffat redan i andra sammanhang men ändå. 

En toppoenkväll med andra ord! :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0