Magknip

God morgon på er. Hoppas ni har haft en bra helg, min har varit bra men rätt mycket stress och väldigt mycket magknip. :/ Jag börjar bli trött på att ha ont i magen nu så jag ska ringa till vårdcentralen för att få hjälp. Jag misstänker nämligen laktos och jag behöver ha hjälp med att utreda det. Nu på morgonen hade jag så ont så orkade inte stå upp utan kröp ihop på golvet för att sen rusa in på toaletten. Just nu känns det lugnare men inte helt bra och jag är rädd, rädd för smärtan. Och jag tänker; Om jag är rädd för denna smärtan, hur ska det inte bli om jag blir gravid? Som tur är så har jag tid hos barnmorskan idag för att få mer p-piller och just för att prata med henne. Det är ju en ny barnmorskemottagning så hon ville träffas och få en bild av mig.
 
Jag hade tänkte att göra massor men vet inte om kroppen orkar med det så jag får ta dagen lite som det blir nu. Jag måste ju vila också och inte bara greja men som vanligt så går jag på i 120 fast än kroppen säger ifrån. Det känns som jag är en dålig människa bara för att jag inte orkar så mycket som jag vill. 
 
Senare idag blir det bio och det ska bli skönt att få se film och slappna av. (Haha som vi aldrig ser film.) :P Vi ska se filmen Room, jag använde mina poäng från bioklubben så jag går gratis. Nu ska jag fortsätta med mina bestyr och hoppas att magen ger sig snart. Sitter i telefonkö till vårdcentralen just nu. Ha nu en fin dag allesammans så hörs vi vid ett senare tillfälle. :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Josefina

Låter ju inget vidare med magknipen :( Hoppas den släpper!
Är också laktosintolerant och när jag sökte läkarhjälp för det så sa de bara åt mig att plocka bort all laktos i maten under en veckas tid för att se om det hjälper... Inkluderat smör, godis, kakor osv.

Det behöver ju inte vara laktos heller eftersom du skrivit om att du är laktosintolerant så känns det ju som att du redan är medveten om att du är allergisk och då inte äter produkter som innehåller laktos? :)

Hoppqs det ordnar upp sig för dig i alla fall :)

Svar: Ja, hoppas jag med. Vårdcentralen sa bara det jag redan visste. :/ Minska på stress, äta bättre, röra på mig mer och utesluta laktos helt. Så får vi se. Jag äter till en viss del laktos då jag har klarat det bra innan. Men den sista tiden så har kroppen reagerat mer på all mat.

Jag ska prata med sambon och se vad han har för idéer och hur han kan hjälpa mig.
Anna

2016-03-21 @ 09:57:02
Postat av: radhuslivet.se

Vad jobbigt att ha ont! Har du testat att utesluta mjölkprodukter eller laktos i din mat? Kram

Svar: Ja, det är verkligen jobbigt. Jag har kört vissa produkter ur det laktosfria innan men allergin börjar bli värre. Kram
Anna

2016-03-21 @ 10:10:24
URL: http://radhuslivet.se/
Postat av: Josefina

Jag och min sambo körde helt laktosfritt under en vecka båda två medan vi experimenterade med om jag var laktosintolerant eller inte :) Då utreslöt jag allt som innehöll mjölkprodukter och gjorde eget godis till helgen med laktosfria produkter! Funkade toppen för oss så nu kör vi fortfarande laktosfritt båda två.

Du har inte kollat om det är något annat då? Tänker i vilka sammanhang du får ont. Om det är efter måltider så skulle du ju lika gärna kunnat fått dig magkatarr eller något liknande, kollade läkarna upp det när du var där? För det kan ju bero på annat! Hoppas det löser sig för dig :)

Svar: Jag ska prova med att köra helt laktosfritt. Har också tänkt något annat då jag har mest problem på morgonen efter frukost eller på eftermiddagen/kvällen efter middagen. Annars under dagen när jag är i rörelse så går det bra.

Ska också köra på att dricka ett glas proviva om dagen. Det har hjälpt förr.
Anna

2016-03-21 @ 12:29:05
Postat av: Mathias

jobbigt du får la ta hand om dig anna ..*stor kramis!*

Svar: Tackar 😊 kramar
Anna

2016-03-21 @ 15:32:08
URL: http://nouw.com/aspergers

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0