This is me, take it or leave it!

Du trampar på min själ, men ändå jag står stolt och stark! Säg vad du vill, tyck vad du vill för jag bryr mig inte och jag tänker inte sjunka till din nivå och kränka tillbaka. Jag är bättre än så och det är jag stolt över!
 
Men jag tycker det är sorgligt att man måste kränka andra för att må bra själv istället för att tag i sina egna problem. Ni som kränker andra för att må bättre själva tycks ju tro att era problem försvinner när ni trycker ner andra. 
 
Jag tror mer på att er ångest som gör att ni måste trycka ner andra snarare ökar men ni förtränger den. Det ni inte inser när ni försöker trycka ner mig är att det inte funkar. Jag tar inte åt mig för jag vet att jag duger precis som jag är oavsett vad du/ni tycker. Världen kretsar inte runt er och era åsikter. 
 
Till dig som blir nertryckt, lyssna inte och ge inte tillbaka med samma mynt. Var en bättre människa och tro på dig själv. Du duger precis som du är oavsett  kön, ålder, sexuell läggning, etniskt ursprung, fattig, rik, normalstörd eller utvecklingsstörd. 
 
Alla är lika mycket värda!




Kommentarer
Postat av: Mathias

bra inlägg ^^ och som bilden säger en människa som mår bra .....mobbning kan också bestå i att andra trampar ner en och dömer ut på felaktig grund tvivel misstro bara nonchalerar dömer ut på nervärderande grund pga något som är en fördom som kommer ur okunskap medans man själv tror sig veta förstå så mycket mer bättre

Svar: Tackar 😊 Nej, den som mår bra i sig själv behöver inte trycka ner andra. Och okunskapen hjälper inte precis till heller.
Anna

2016-03-19 @ 12:07:41
URL: http://nouw.com/aspergers
Postat av: Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Så bra skrivet <3

Svar: Tackar 😊❤️
Anna

2016-03-20 @ 10:04:54
URL: http://evahle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0