Bröllop och snö

Idag har jag känt mig glad hela dagen, är dock trött och sliten nu.

På väg till jobbet idag så lyssnade jag på julmusik och myste med den lilla snön och frost som finns. Känns så härligt med snön och den piggar verkligen upp min trötta själ. På jobbet rullade det på friskt och det märks att det är höstlovet nu. Men härligt ändå när det händer saker, rätt tråkigt när allt är stendöttt så att säga.

Efter jobbet så gick jag direkt hem och bytte om. Sen kom svärmor och hämtade upp mig och Tobias så åkte vi till Nors kyrka där hennes mamma och pappa är begravda. Vi passade på att gå in i kyrkan så jag fick se mig om lite för planeringen och sånt. Jag passade på också att tända ljus och be för min fina familj. När vi var klara i kyrkan så gick vi ner till sockenstugan och där var det våffelcafe. Passade på att kolla in och prata med personalen. Jag ska så småningom börja med borsplaceringar och sånt nu när jag vet hur lokalen ser ut och grejer.

Nu är vi hemma och jag har duschat och Tobias står nu och diskar. Sen blir det film och mys resten av kvällen. Jag är nu ledig hela helgen. Hoppas ni har haft en fin dag, min har varit härlig men jobbigt stundvis.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Mumsigt kul att planera bröllop. Vill läsa mer om planerna.

Svar: Ja, det var gott med våffla. Mysigt var det att sitta där med svärmor och min älskling och småplanera lite. Jag kommer inte avslöja så mycket här utan det kommer komma upp en video sen efter bröllopet. Meb ni får följa med på det ni kan i planeringen. 😊
Anna

2016-11-04 @ 19:28:17
Postat av: Anonym

Låter bra:)

Svar: 😊
Anna

2016-11-04 @ 23:14:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0