God kväll

Usch, en jobbig dag. Började med att sömnen blev störd i natt i samband med strömavbrottet. När strömmen kommer tillbaka så låter de trådlösa telefonerna, tv:n lyser till och mobilerna börjar lysa igen så man vaknar ju till av allt. Jag haft svårt att somna om efter det. Sen när Tobias väcker mig när han ska cykla till jobbet så går jag upp och ska se på tv men trycker på fel knapp på hemmabion så det vill inte fungera. Tobias ringer och förklarar för mig hur jag ska lösa problemet. När det är löst så börjar nästa problem, jag ska koka mannagrynsgröt men är inte uppmärksam nog så hälften av gröten bränns fast i botten. Går ut sen för att fixa ärende och när jag ska betala på apoteket så visar det sig sen att de har debiterat mig dubbelt.

Ja, ni ser ju hur min förmiddag såg ut. Jag går sen hem och vilar, Tobias ringer och vi pratar. När vi har pratat klart så tar jag bussen ner till city och går in på banken och det var lönlöst. Hur mycket folk som helst och jag hade inte tid och vänta då jag skulle på ett möte. Jag går iväg och fixar någon mat och sen iväg på mötet. När mötet är klart så går jag till banken igen och hur mycket folk som helst även då men jag hade då tiden för att vänta.

Väl hemma så blev det tv och mys med min älskling. Ligger nu i sängen och är jättetrött. Hoppas ni hade bättre dag än mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0