God kväll

Ännu en dag till ända, arbetsdagen gick fort tycker jag. Men det var ändå leverans och grejer så det rullar på hela morgonen. Fick många goa härliga skratt idag och det var en bra dag så sett på jobbet. 
 
När jag kom hem från jobbet stod Tobias och diskade och jag skulle fixa lite vid datorn men nu är det en massa papper som har försvunnit igen. Jag fattar inte vart allt tar vägen så nu har jag ordnat med att få autogiro eller e-faktura för nu har jag tröttnat på alla papper. Tur att Tobias var hemma och kunde hjälpa mig med att fixa allt. Det tog sin lilla tid att fixa men nu är det gjort i alla fall.
 
Just nu har jag laddat upp en video som ska publiceras vid ett senare tillfälle och så har jag utforsakt lite med youtube och privata delningar. Tobias har nu cyklat iväg till julbord med jobbet. Jag ska snart sätta mig och vila till lite tv och längta efter min älskling. Det är tråkigt att det inte är någon vinter än, saknar verkligen snön. Hoppas ni har haft en bra dag och får en fin kväll. Jag ska som sagt chilla och mysa lite för mig själv.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0