Inbjudningskort

Idag vaknade vi runt 8:30 och jag har sovit supergott i natt. Jag vaknade dock av att jag hade ont i magen så jag fick gå upp. Sen när Tobias vaknade så fixade vi frukost och kollade på tv. Efter frukost började vi stöka i förrådet och organisera där. Det blev så mycket bättre nu och blev så mycket rymligare. Jag hittade ett och annat som vi kunde rensa ur också. Men vad skitig man blev!

Efter det satte vi oss och beställde inbjudningskorten till bröllopet. Det pirrade till i min mage när vi skickade iväg beställningen. När vi var klara så började vi titta på Jocke och Jonna på viafree men jag kunde inte sitta still utan jag började greja i arbetsrummet under tiden vi tittade. Vill man få något gjort så får man passa på när energin finns där. Gjorde lite mer planering på bröllopet också.

Sen blev det mat och film. Vi kollade på Harry Potter 7 och sen började vi kolla på en nya tv-serie på Netflix. Nu ska vi kolla på mer tv och chilla. Det har en mysig dag där vi har fått mycket gjort och jag har också kunnat vila. Även gjort planering för i morgon. Hoppas ni har haft en fin dag. 😊


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0