Julklappar, presenter, bröllop

Idag vaknade jag när Tobias väckte mig när han skulle till jobbet vid 7. Jag gick upp då med en gång och fixade frukost. Efter frukosten pysslade jag ihop videon och sen såg jag på tv, grejade och pysslade. Fick en hel del gjort, kollade upp alla elljusstakar så att de fungerar som de ska. Så nu står alla på matsalsbordet och väntar på att få placeras ut.

Sen var jag till diakonen i kyrkan för samtal. Jag hade mycket att prata om så tiden gick fort. När jag var klar där så tog jag bussen ner till city där jag käkade mat och uträttade lite ärenden. Hittade en julklapp och lite annat plock. Var också in till Kalenius och pratade om bröllopsblommor. Mötte sen upp Tobias och vi lämnade in våra förlovningsringar för gravyr. Känns konstigt att vara utan ringen nu. Sen tog vi bussen hem till svärmor och lånade hennes bil då vi behövde storhandla. När vi kom ner till Bergvik så tog vi oss en fika. Tobias hade några kuponger från COOPcafé som vi passade på att utnyttja.

Nu är vi hemma och det är mys på schemat och vila. Jag fryser som attans och är trött. Så nu blir det tv, täcke och soffan. Hoppas ni har haft en fin dag, min dag har varit mysig med snö och bröllopsplanering.


Kommentarer
Postat av: Josefina

Vilken mysig dag du verkar ha haft! :) Spännande att planera inför bröllop! Längtar efter att få se brudklänningen, helt säker på att du kommer se ut som en prinsessa i den!

Är den där golfbollen god? Har tänkt välja den som fika flera gånger men vågar inte ifall den är äcklig och jag känner ingen som har smakat den innan 😅

Svar: Ja, det var supermysigt. Golfbollen var okej, men ingen favorit då jag inte gillar crisp så mycket i choklad. Naw, vad söt du är. 💜 Längtar tills jag får visa för alla vilken klänning det blev. Men det blir efter bröllopet såklart 😊
Anna

2016-11-07 @ 22:28:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0