Sjukling och melodikrysset

Fortfarande sjuk och Tobias har bowling hela dagen. Så jag får nu kurera mig under duntäcket med melodikrysset och en härlig natur utanför. Jag lyckades lösa en del på krysset och ska snart se på tv. Krysset idag var lätt och i facebookgruppen så kunde jag deras ledtrådar och sen även ge några ledtrådar för en gångs skull.

Inatt sov jag bättre än natten innan, men när jag vaknade så kände jag mig helt orkeslös igen. Vädret är soligt, vitt av snön, ca -2.4 grader och det är så härligt vintrigt. Längtar tills jag ska börja med julpyntet vilket inte dröjer så länge till.

Nu ska jag vila ännu mer och försöka bli frisk. Kanske tar en uppfriskande promenad sen men vi får se. Jag vet ju inte när Tobias kommer hem utan det får vi se helt enkelt. Hoppas ni får en bra dag, jag ska försöka göra mitt bästa för att min dag ska bli så bra som möjligt. Bjuder på en fin vinterbild tagen från vårt finrum.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan du inte filma så vi får se hur de ser ut i er lägenhet och kanske med lite julpynt.

Svar: Vi har planerar att göra lite filmer kring jul. 😊 Och det kommer komma en lägenhetstour nu när vi fått i ordning ännu mer. 😊
Anna

2016-11-13 @ 21:50:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0